Ви — не котики

Nazariizt 2 декабря 2021, 11:42
Як фоп шукав альтернативу привату. Розкажу вам, яку «підтримку» ви отримаєте, коли вам потрібна буде допомога. Користувався рахунком, карткою. Отримав ліміт кредитний до 50 тис. Просив менше, але банк щедро сам такий надав. Користувався — закривав все вчасно. І ось вирішив ним скористатися для перерахунку. Була ситуація, потрібно було терміново закрити питання з іншим банком. Але. Перевести кошти не вдалося — банк заблокував, бо «турбується про мене і перепитує, чи точно це я, а не шахраї». Ок. Пройшовши коло перенаправлень від одного «спеціаліста» до іншого, я відеозвязком таки підтвердив операцію. Але це був не кінець. Перерахувати все одно не дали. Витративши 2 години часу (адже, попри запевнення, що чекати доведеться приблизно 30 сек. я місцями чекав до 10 хв, а то й взагалі не відповідали), вислухавши одне й теж, я нарешті вийшов на «спеціаліста». Чоловік відкрив справжню причину блокування: вони не про мене турбувалися, а про себе. Він просто нагло розпитував, куди й на що я роблю перерахунок. З таким я зустрічаюся вперше. На мої зауваження, що це моя справа, не реагував. Наприкінці просто повідомив, що мені відмовлено. Без причинно. Тупо. А після дзвінка я зясував, що ліміт опустили до нуля). Вся моя позитивна історія стосунків спущена в унітаз. Передзвонив у підтримку, бо був у шоці. Попросив переглянути, бо все це виглядає просто неадекватно. Сьогодні повідомили в додатку, що мені знрву відмовлено. Без вагомих на те причин знову. Отже, чи варто далі мати стосунки з банком, який в будь-який момент, особливо, критичний для мене, може просто тебе кинути без пояснень? Певно, що ні. Чи я помиляюся, Монобанку? І вам клієнт важливий? На даний момент я зіштовхнувся з протилежним ставленням. ПС навіть в приваті в службі по телефону мене так не динамили та не перекидували від одного до іншого (
monobank
2 декабря 2021, 12:55
Дуже шкода, що сталася така ситуація
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні

Андрюха Луганський
Андрюха Луганський
2 декабря 2021, 12:54
Імовірно спочатку платіж дійстно не пройшов з питань безпеки (наприклад як нетипова операція на крупну суму).

Але потім, поки ви спілкувалися, на тому кінці слухавки оновлювали всі ваші данні, в т. ч. запрос з УБКІ.
І якщо ваше «потрібно було терміново закрити питання з іншим банком» — вже було там відображене, то от вам відмова в ліміті в моно.

PS: Це лише моє припущення із того що ви повідомили.
4 декабря 2021, 14:59
Банк налякати. хм ок). Того ж вечора працівники, А банку виявилися більш впевненішими і за допомогою відеопідтвердження без лишніх запитань допомогли мені. Тому ось так. А загалом, непорадувало обслуговування та динамлення без конкретики. Ось з таким вперше зіштовхуюся
D L
D L
3 декабря 2021, 18:50
«Він просто нагло розпитував, куди й на що я роблю перерахунок. З таким я зустрічаюся вперше. На мої зауваження, що це моя справа, не реагував» Банк питає суть та мету операції. Скоріше за все, вами зацікавився фінмон. Якщо ви вже «попали», краще було б відповісти та пояснити «як є». А то так власними таємницями їх роздратували (чи налякали), викликали зайву увагу та підозри. Взагалі то в закритті питання з іншим банком нічого такого немає. Моно іноді навіть сам пропонує перекредитуватися.
4 декабря 2021, 14:56
Мене не вперше питають, але після підтвердження, що це я свідомо роблю, платіж підтверджували. І навіть після ситуації з моно, я подібним способом закрив своє питання того дня з працівником, А банку. Тому
4 декабря 2021, 15:04
Головне не це, а що мені в підтримці сказали, що після пітвердження все розблокується, а виходить, що просто обманули
corsww
corsww
4 декабря 2021, 17:32
Обыкновенный фактор. Банки тоже вынуждены реагировать на воровство. Они просто умалчивают сколько мошенников в стране. Автору. Вы просто переводите кредитные 50 т. И что вы хотели? Ковровую дорожку. Для банка это сигнал. Или вынеплатежны или с вашей карты воры пытаются украсть деньги. Все просто.
Три літри
Три літри
5 декабря 2021, 18:32
Він просто нагло розпитував, куди й на що я роблю перерахунок.

Да как они посмели!!!1111адинадин

USD 42 42.3693