Нагла брехня монобанку
- 15 июля 2020, 19:08
При чому, заблокували після того, як я запитав чому в мене не відображається її результат. Хоча вона його встановила за кілька днів до того.
- 15 июля 2020, 19:21
Досить розповідати про систему. Сказано ж, заблокували після мого питання в службу підтримки
Нда, не удалось нажухать банк
Ну ничего, сможешь нажухать игровые автоматы Авакова.
Ну ничего, сможешь нажухать игровые автоматы Авакова.
- 16 июля 2020, 7:40
Віталя, ти *** . Звунувачуєш мене в обмані. Приплітаєш політику. Ти нічим не краще того кого згадав, якщо не маючи нічого клеїш звинувачення
Звунувачуєш мене в обмані.
А ты обвиняешь банк. При этом так и не предоставив хоть каких-то доказательств обмана. И всё лишь из-за того что банк не дал тебе кредитный лимит.
- 16 июля 2020, 19:01
Віталька, є скрін де відображається її результат. Не знаю чи на мінфіні можна додати скрін, бо пишу з телефону. Як буду вдома, то зайду з ПК і для деревчяних як ти додам, якщо тут модна додавати скріни. В службу підтримки банку вже зверталась вона. Жодних відповідей, крім цієї і подібних невнятних не було отримано.
Віталька, є скрін де відображається її результат
Руся, я не видел никакого скрина подтверждающего обман со стороны банка.
Не знаю чи на мінфіні можна додати скрін, бо пишу з телефону
Так может вместо того чтобы крапать очередной наклеп на банк надо было под первым спросить «Уважаемый Виталий, а не подскажите как тут добавить скриншот?»
для деревчяних як ти додам,
Ты мне прям одолжение делаешь, да. Оказывается не тебе надо подкрепить свои слова, а это я дурак не верю такому уважаемому господину Руся12345abc в силу узкости моего ума.
Руся, я не видел никакого скрина подтверждающего обман со стороны банка.
Не знаю чи на мінфіні можна додати скрін, бо пишу з телефону
Віталя ти тут монобот
Як же додати скріншот?
Віталя ти тут монобот
- 16 июля 2020, 16:00
В игровых автоматах авакова порядка и правил больше, чем у банка. так что лучше не ссылайся на них, в лужу сядешь
Питання банку- чи є якісь нормативи про кількість часу знаходження у грі?Та й взагалі-які параметри впливають?
- 16 июля 2020, 15:57
Вообще конечно это не впервой моно придумывать или изменять правила на лету, я это еще в первом «сезоне» наград понял, когда за пару недель до финиша они полностью изменили правила. Так и здесь. Блокируют за нарушение правил, которых нигде нет. Вы или бизнес требования прописывайте четко, тогда и будет аргументация за нарушение каких правил блокируете, или молчите уже. Подход конечно сельский.
У вас не было мысли что это баг может быть в том, что время неправильно отображается? человек часы просидел в игре, а отправилось минуты. Вы вначале разберитесь в ситуации, а потом блокируйте. Формулировка про «подозрительная» активность вообще перл. Не уверенная, а просто показалось что-то.
- 16 июля 2020, 15:59
К слову, даже онлайн казино так не кидают ) там хотя бы четкие правила, за нарушение которых блок. а здесь...вот ей богу, это просто эпичный фейл демонстрирующий отношение к клиентам и подход к разработку (фиче овнерам привет). кому-то что-то показалось - блок
Це те саме, що спортсменів би дискіаліфіковували за те, що вони дуже багато тренуються, або нового чемпіона за те, що він так мало участі брав у змаганнях, але має такий високий результат. Тупа брехня. Єдиним параметром, який назвав співробітник є час проведений у грі.
Доречі, в Space Invader, гру про ракету, теж її заблокували. Хоча в неї Юлія вже давно не заходила навіть. Як це пояснення стосується іншої гри?
З такими анти-чіт програмами, всі хто грає в якусь гру довше певного часу є чітерами?
Які ще докази брехливості банку треба?
Вітаю, Юлія! Вас вітає служба підтримки monobank.
Пишу вам щодо заявки по складністю входу до ігор у додатку. Справа в тому, що система постійно враховує велику кількість параметрів для захисту гри, наприклад: час, проведений в грі і багато інших на основі яких приймає рішення обнулити результат і не зберігати його в подальшому.
Рішеня є остаточним і переглянуто не буде
З повагою, команда монобанк
Банк брехунів
На це може вплинути сукупність багатьох параметрів.
А для нас дуже важливо, щоб отримання ачівок було максимально чесним і прозорим.