Довга адаптація до нових купюр

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Oleksandr Spazhev
Зазвичай рекомендую знайомим цей банк, але сьогодні змушений писати такий відгук. Сподіваюсь хоч так щось зміниться. Ситуація наступна: 25 жовтня 2019 року НБУ ввело в обіг купюру 1000 гривень. Основним засобом поповнення картки даного банку без комісій є IBOX термінали. І ось вже пройшло майже 9 місяців, а ці термінали так і не приймають нову купюру. На зверення в службу підтримки мені порадили розміняти дану купюру. У мене їх декілька і мені важко уявити де мені їх розміняють (думаю ніде або туди треба спеціально їхати).
Але як виявилося на 1000 ситуація не закінчилася. Нові 200 та 50 гривень введені в обіг 25 лютого 2020. І з ними ситуація така ж. Навіть якщо взяти до уваги карантин, його послаблення відбулося вже більше місяця тому, а назвати час, коли купюри додадуть в систему не може ні Монобанк, ні IBOX.
Розчаровує така ситуація
На жаль, як повідомили наші колеги з IBOX, дійсно на зараз їх термінали не приймають купюри нового зразка. Дане питання знаходиться у них в роботі.
Поповнити картку без комісії можна не тільки через термінали IBox
Ще можна через термінали, які знаходяться в магазині Алло ( встановлені у всіх магазинах Алло).
У касі УніверсалБанку, А-банку.
Також можна поповнювати готівкою в терміналах ПриватБанку. Комісія складає 0,5% від суми (мін 5 грн).
При цьому ми компенсуємо 0,5% від суми поповнення на вашу карту у вигляді кешбек від банку. Кешбек нараховується тільки якщо поповнювати в терміналах ПриватБанку, готівкою, не вставляючи картку
Вигідно поповнювати від 1000 грн
Перевірити розташування терміналів поповнення можна в додатку.
Шлях: Мобільний додаток — стартова сторінка — Поповнити свою карту — Готівкою

3 июля 2020, 11:18
Каким боком проблемы IBOX-а относятся к репутации Монобанка?
3 июля 2020, 11:40
Таким, що це основний спосіб поповнення карт. У них немає своїх відділень, а кількість відділень банків з якими вони співпрацюють — мінімальна
3 июля 2020, 11:48
Таким, що це основний спосіб поповнення карт.

Один из и далеко не основной. Основной это переводы с других карт и СЭП.

Основным он может быть конкретно для тебя потому что у тебя доход в наличке, в то время большая часть трудоспособного населения получает зарплату/пенсии на банковские счета. Но даже для такого случая есть альтернативные решения с пополнением наличкой через другие терминалы.
3 июля 2020, 11:46
Поддержка моно каждый месяц говорит, что вот вот заработает начиная с января (друг жалуется). Зачем поддержка моно вводит в заблуждение на ясно.
3 июля 2020, 13:23
Да потому, что они партнеры и из-за нерасторопности Ibox неудобства, которых быть не должно априори, у клиента Монобанка...
Неужто Монобанку трудно поставить своего партнера правильно?
3 июля 2020, 14:01
Да потому, что они партнеры

Так отзыв про банк? Или про его партнера? Если про партнера почему тут, а не на странице IBOX-а?

Даже по отношению к Айбокс банку сеть терминалов — это отдельный бизнес. А к Монобанку они вообще никаким боком.

Давайте ещё тут напишем отзыв про Смартасс, что там в душевых воняет или хостес не улыбается. Ну а чё, ведь это всё бизнес одних и тех же лиц.
3 июля 2020, 14:47
Тогда логичнее закрыть все отзывы о Моно и т.п. и впредь писАть свои отзывы в Универсалбанке с пометкой Монобанк.
3 июля 2020, 14:57
Нет, логичнее вообще не читать треш на финасовых сайтах.

Именно это рекомендовал проф. Преображенский.
3 июля 2020, 15:05
И комменты будешь писать, не читая треш?

Он рекомендовал другое, не передергивай.
3 июля 2020, 15:11
Конечно не буду, если не буду читать. Так что выигрывают все: я не читаю треш, авторы треша ходят довольные так как никто не называет их **лами.
kotmonobankin
kotmonobankin
3 июля 2020, 20:36
Самым прямым, айбокс изначльно был основным средством пополнений счета
4 июля 2020, 8:32
Каждое утро у меня во дворе трудятся люди для которых IBOX единственный способ пополнения карты. Ищут, складывают в пакеты, и несут в пункт приема.
4 июля 2020, 11:29
Колумбия)

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Довга адаптація до нових купюр