*** банк!
А банк взагалі зобов`язаний якийсь кешбек давати ? Коли вже народ зрозуміє, що кешбек - це всього лиш бонус за користування картою, це право банку, а не обов`язок.
- KyDesNiKKieV
- 1 февраля 2020, 21:48
Возможно мне мерещится, но я помню , как недавно Зеленский буквально заставил владельцев АЗС снизить цену.
И тут человек возмущается «почему нет кэшбека по АЗС»...я не эксперт, но мне кажется что эти два факта взаимосвязанны.
Sergo97
я з вами повністю згоден, коли раніше всі отримували однакові 6 категорій кешбеку і обирали 2 було краще а зараз для всіх 6 категорій індивідуальні от і банк монітори де ви що купуєте і на підставі цих даних пропонує вам категорії кешбеку. На ботів банка у коментарях не звертайте уваги ви один такий.
- Strelok123
- 2 февраля 2020, 14:27
«Краса, квіти, та *** мені ваш брєд!!!», - выражаясь терминологией аФФтора : а *** мені твій АЗС? « щ сьогоднішнього дня я вашой картой користуватись відказуюсь!», - чудово, на одного пришибленого в Моно стане менше))
Пишите вибирайте собі любі зручні категорії
Краса, квіти, та *** мені ваш брєд!!!
банк МОНО став *** банком!