Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ненадійний банк, не вірте йому

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
viktord 5 января 2020, 23:31
Скачав додаток, мені сказали «вітаємо, Вам кредитний ліміт 20 000 грн». Я подумав, а чому б і ні, нехай буде на всякий випадок. Прийшов в банк, мені дали карту і порожнім кредитним лімітом і на питання «чому», сказали, що їх завдання тільки дати карту, а далі розбирайтеся по телефону з оператором. Подзвонив оператору, мені сказали «вибачте, але на даний момент кредитний ліміт ми Вам надати не можемо». Навіщо тоді ви спочатку говорите одне, а потім виходить інше? Банк — брехун і ставлення до людей таке ж. Не раджу
monobank
Ответ банка
6 января 2020, 10:59
На етапі реєстрації — до отримання картки, ми знаємо мінімум інформації і можемо зробити лише попередній розрахунок ліміту.
І тільки після отримання картки, ми можемо точно надати суму вашого ліміту, тому що вже познайомилися ближче і знаємо більше фінансової інформації про вас.
Не дивлячись на те, що ви не отримали очікувану суму ліміту, ми будемо дуже раді бачити вас нашим клієнтом! Наш додаток допомагає економити ваші особисті кошти і примножувати їх за рахунок відсутності комісій за платежі на картку іншого банку, поповнення мобільного, оплату комуналки і платежів за реквізитами, а за рахунок кешбеку, який діє по всьому світу, ви можете заощадити до 20% на покупках, ці кошти можна вивести на картку і навіть перевести в готівку!
Таким чином ми познайомимося з вами ближче, ми постійно аналізуємо активність по картці клієнта, і в майбутньому можливо переглянемо ваш кредитний ліміт на підставі отриманої інформації.
А наш додаток вас здивує простотою, крутизною і швидкістю!

Комментарии - 32

+
+15
Італій .
Італій .
6 января 2020, 0:23
#
Человек нашел секретное отделение Монобанка.
+
0
valeriyaheise
valeriyaheise
6 января 2020, 0:37
#
Человек нашел секретное отделение Монобанка.

В своё время монобанк нашёл секретную меня, чуть больше года назад. Причём, когда меня и в стране не было. Нашёл мой Украинский номер, не смотря на то, что у меня роуминг не был оплачен и СМСки стоили денег, как за границу, забросали меня ими. Только и слышно было
— Возьми кредит, возьми, возьми, возьми, ну возьми
+
+41
Італій .
Італій .
6 января 2020, 7:38
#
Казки діда Панаса.

До слова, для того щоб відправити комусь СМС, зовсім не треба оплачувати чужий роумінг, взагалі неважливо що там у отримувача з роумінгом. І SEPA-перекази в датських банках теж є, і щоб зробити переказ звісно треба мати рахунок в банку — це ж банківський переказ.
+
0
valeriyaheise
valeriyaheise
7 января 2020, 0:46
#
Казки діда Панаса.

Ладно, информация из интернета и то, что на самом деле часто расходится с реальностью, но я не собираюсь больше об этом распинаться.
Меня интересует, почему сотрудники меня уверяли, что я могу сделать денежный перевод наличных средств на свою карту при помощи SEPA из любой страны Европы. Но не слова не было о том, что это будет перевод с карты на карту? А как же наличные?
+
+15
Andriy76
Andriy76
6 января 2020, 13:59
#
Не пишите ерунды. Все входящие СМС в роуминге бесплатны и плюс ко всему ваша фамилия часом не Рокфеллер, а может Морган, Стиннес или Ротшильд?!
+
0
valeriyaheise
valeriyaheise
7 января 2020, 1:00
#
Не пишите ерунды.

Ключевая информация здесь, банк как-то на меня сам вышел и действительно завалил меня сообщениями, с предложением дистанционно открыть у них счёт, сразу с предоставлением кредитного лимита в 20.000. А когда таки открыла и решила воспользоваться новой кредиткой, внезапно без предупреждений и объяснений у меня его забрал, причём, ну в уж очень неудобный момент. Вот объясните, зачем сначала месяц уговаривать, а как только согласилась и оформила, внезапно забрать?
И да, моя фамилия не Рокфеллер, и не Морган, не Стиннес, и не Ротшильд. Но как-то же он на меня вышел. Откуда у банка мои контакты? Номер телефона, мейл? Откуда?
+
+15
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 8:20
#
Людина мала на увазі точку видачі. Банк економить на відділеннях, але щедро закидає кістками псів-ботів
+
+30
Італій .
Італій .
6 января 2020, 8:24
#
Людина мала на увазі точку видачі.

Но чомусь написала — банк.

А ще людина хотіла відкрити просто картку Монобанку без кредитного ліміту, а вже коли отримала «внезапна» вирішила що без кредитного ліміту вона їй не потрібна.
+
+24
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 8:27
#
Вам би скромніше себе вести і трохи більше поважати оточуючих... ну звісно, якщо здатні на таке
+
+30
Італій .
Італій .
6 января 2020, 8:39
#
Каже люди яка зовсім не поважає оточуючих, за іншу думку обзиває їх ботами, а також регулярно пише брехню про окрему групу оточуючих що має назву Монобанк.

Прям як в давньому анекдоті «а нас за що?!»
+
+15
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 8:44
#
То скоріше відповідь на ваші відгуки в адресу авторів. Ким можна вважати тих, хто накидається на споживача, виправдовуючи часто незаконні дії банка? Може існує якесь інше порівняння?
+
+15
Італій .
Італій .
6 января 2020, 8:50
#
Не дати кредит — незаконна дія банка? Ахххххах.

Дай мені кредит під 0% у сумі 150 тис. гривень. Якщо відмовиш це буде незаконно.
+
+15
valeriyaheise
valeriyaheise
6 января 2020, 0:29
#
ненадійний банк, не вірте йому

Вам кредитний ліміт 20 000 грн
Поддерживаю на все 100. я в этом чудо банке лохонулась со всем, и с кредитами сами нашли мой номер, навязали мне свою карту и кредитный лимит в 20.000, а потом потылыцю ше почухали й вiрiшили, шо це занатто, та й забрали. Я тот корпоратив теперь в страшных снах вижу, на который с дуру пошла без налички. Чуть сквозь землю не провалилась, что даже на такси пришлось отдалживать
и с депозитами, и с переводами, со всем успела геморроя заработать.
так что я не просто не советую, я настоятельно не рекомендую!!!
+
0
Andriy76
Andriy76
6 января 2020, 14:02
#
Классно! Пойти на корпоратив в счет кредитных денег...
+
+15
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 14:06
#
Жаба задавила, чи що? Тоді не ходи на корпоративи. Чи може хотів, щоб з тобою радились на що витрачати кредитні кошти
+
+15
valeriyaheise
valeriyaheise
7 января 2020, 1:24
#
Классно! Пойти на корпоратив в счет кредитных денег..

А почему нет? Банк же предоставляет кредитные средства для того, чтобы ими распоряжаться? Или я что-то путаю?
И вообще, Зачем на мероприятие, на котором собираешься выпить, тащить с собой наличку? Кредитка намного легче помещается в дамскую сумочку, нежели кошелёк. И потом по кредитке всегда можно определить, сколько было потрачено. 
Личные средства, на то время, кинуть на карту монобанка не было минутной задачей, как с Приватом например. Поэтому просто не успела. И вообще, в чём был мой косяк? Что поверила банку?
+
+15
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 8:17
#
А все тому, що рекламна -«зазивайка» так і говорить: - «карта з кредитним лімітом»... Причому потенційний клієнт від самого початку начеб-то має право вибору карти з кредитом або без... Ще до початку відносин банк свідомо вводить в оману споживача - одним словом - дешевий наперсточник на дні цивілізації. І цей мінус перекреслює всі плюси, які теж є
+
0
valeriyaheise
valeriyaheise
7 января 2020, 1:42
#
Дешевий наперсточник на дні цивілізації. І цей мінус перекреслює всі плюси, які теж є

Полностью согласна, в одном из своих комментов уже писала, что по ощущениям, как-будто в 90-е вернулась. Не согласна ли со словом минус, не согласна с тем, что он не во множественном числе. Там не минус, а комбинация МИНУСИЩ, которые не просто перечёркивают плюсы, а лично у меня просто как дубиной по голове. Что от такого наплевательского и неуважительного отношения, просто слепнешь, не видя никаких плюсов. А когда после депозита вместо того, чтоб подсчитывать прибыль, плачешь над убытками, от гнева, желаешь, чтобы поскорее он лопнул.
+
+30
corsww
corsww
6 января 2020, 8:25
#
Отзыв очередная чушь , очередная ложь. Скучно.
+
0
valeriyaheise
valeriyaheise
7 января 2020, 3:40
#
Отзыв очередная чушь, очередная ложь. Скучно

Конечно, в особенности, что он уже надцатиый по счёту, а у операторов уже куча шаблонов наштампована, суют их, одни и те же, везде куда непопадя. Даже иногда не вчитываются. И выходит, что и придумывать ничего нового не нужно.
Конечно блин скучно.
Задолбали доверчивые лохопеды. И действительно, кто нам лекарь, что мы почему-то верим, что существует программа лояльности как бы в "уважающем себя" банке, что «Служба поддержки» действительно для поддержки, верим, доверяем, а нас имеют.
Жаль только, что вкладчикам не скучно приходится, когда монобанк их с устойчивой периодичностью раком ставит
+
+30
Італій .
Італій .
6 января 2020, 8:54
#
Добре намалював картину типового жалобщіка якому Монобанк не дав кредит.
+
0
valeriyaheise
valeriyaheise
7 января 2020, 4:04
#
Добре намалював картину типового жалобщіка якому Монобанк не дав кредит

Что-то ты Виталий не в ту дуду поёшь. Тоже что-ли шаблонами нашпигованный?)))) Здесь речь не о том, что не дали,а о том, что навязали, сами предложили, а потом забрали. Я просмотрела, здесь множество жалоб непосредственно на эту тему.
Вот такие действия банка не то, что возмущают, а просто ставят в ступор. 
Если ты такой умный, объясни, там недалёким, зачем банк вначале даёт, причём изначально сам же ж и предлагает, а потом сам же и забирает? При этом не удосужившись  даже (как обычно) уведомить?
Вот это вот что и зачем?
+
+41
Італій .
Італій .
6 января 2020, 9:01
#
Взагалі то картина жалоб на Монобанк стосовно ненаданного кредитного ліміту схожа на ту коли хлопець хоче зайнятись сексом з дівчиною, вона йому відмовляє, і він починає позаочі казати всім що дівчина шльондра, давалка та таке інше.
+
0
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 10:40
#
Власний досвід? Ну куди-ж від нього подітись?
+
0
Італій .
Італій .
6 января 2020, 10:55
#
Власний досвід?

Власний досвід читання відгуків? Так, саме він.
Не те що в тебе: непереносимість банка клієнтом якого ти не був.

Ну куди-ж від нього подітись?

Писати щось в попугайчиному стилі це взагалі рівень старшої групи дітсадка :D
+
0
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 9:02
#
Я не клієнт цього банка. І ніколи не буду. Погляньте на відгуки про нього. Навіть ви не врятуєте репутацію, навіть якщо повсираєтесь тут від гавкотіння. Невже ви своїм гіпофізом думаєте, що стати клієнтом моно хоче чи не кожен? Які-ж ви примітивні ідіоти. Ваша мишина возня діє на репутацію установи як ведмежа послуга. Ви самі обсираєте руку, яка годує вас... Будтье здорові
+
+30
Італій .
Італій .
6 января 2020, 9:07
#
Я не клієнт цього банка. І ніколи не буду.

Дивно що з гілок Монобанку тебе палкою не вигонишь. Взагалі то в інших гілках тебе і немає. Було на початку пару коментарів про Приватбанк, а так більшу частину часу скаржишся на те який поганий банк клієнтом якого ти не є.
+
0
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 9:18
#
Взагалі-то я клієнт третього банка і в приваті є пасивний рахунок. Скажу так: - всі більш-менш однакові... Щось не пам'ятаю, щоб я скаржився на моно... захожу сюди, бо тут «жива гілка» іноді цікаві відгуки, тож я й намагаюсь сформувати думку про перший віртуальний банк,  репутацію якого псують не автори відгуків, а так звані «захисники»...
+
+15
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
6 января 2020, 9:22
#
Вы пишете глупость. Монобанк это не виртуальный банк — это сервис Универсал банка (Монобанк — маркетинговое название). Тот же приват24 от приватбанка.
+
0
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 9:57
#
Взагалі-то віртуальним банком є любий банк, що надає послуги онлайн. Це скоріше послуга, аніж сам банк в класичному розумінні цього слова
+
0
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 9:42
#
Просто так сприймається без вивчення юридичних тонкощів
+
+7
Zhmunya
Zhmunya
7 января 2020, 18:21
#
Вранье в ответе чистой воды. Информации одинаково что при регистрации, что при получении — Монобанк включите фантазию, а то скрипт устарел и уже никто не верит в ваши сказки про 1000 факторов и систему, по которой работает ваш не существующий алгоритм.
Пришлите в личку хотябы первые 100 факторов или опубликуйте на свое усмотрение, чтобы мы хором проржали, а остальные 900 мы придумаем сами, чтобы ни в коем случае не скопировать идиотскую модель вашей системы.
Никаких факторов кроме кредитной истории и мобильного телефона вы не учитываете, а дразните морковкой осликов у которых потом ее отнимаете — жалкое зрелище и читать противно.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / ненадійний банк, не вірте йому