Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не виправдав очікувань

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
soldatukr 5 января 2020, 10:37
Оцінити розрекламовані переваги не зміг, оскільки кредитний ліміт не надано, а користування карткою як дебетом не має сенсу. Чітко прослідковується «Приватівська» закономірність — військовим кредитний ліміт не встановлюеться (і я не единий, це статистика від співслужбовців). Очевидно військові зараз є ненадійними в плані ризику загинути разом з коштами банку (бо ж у випадку, якщо захисник Вітчизни неодружений, то у разі його загибелі вимагати повернення кредиту буде у нікого). Зате безробітним студентам та фрілансерам без доходів кредитна лінія відкрита (теж сумна статистика від знайомих та родичів). Очевидно, що скорингова модель оцінки ризиків не містить якійсь параметри людяності, а тільки має ціль жадоби та наживи. Бо ми захищаємо Україну, поки ви відсижуєте час в кабінетах. Інакше з такою політикою ви втратите всіх клієнтів
monobank
Ответ банка
monobankua 5 января 2020, 18:16
Розуміємо, що ви розраховували на інший результат. Однак, наша система враховує велику кількість параметрів по клієнту, які впливають на надання ліміту, потім система формує єдиний профіль клієнта і надає відповідь. Якщо на поточний момент кредитний ліміт вам не було надано, ми рекомендуємо користуватися карткою за допомогою особистих коштів, що дозволить нам ближче з вами познайомитися. Також, в самому мобільному додатку ви завжди можете подати заявку на збільшення кредитного ліміту: Головна сторінка — свайп вліво — Змінити кредитний ліміт. Якщо банку буде потрібна додаткова інформація для прийняття рішення, вам обов'язково буде запропонована спеціальна анкета для заповнення, бажано внести якомога більше даних.
Щодо вигод користування карткою за допомогою особистих коштів.
Можу назвати найкрутіші переваги:
— В нашому додатку ви зможете безкоштовно: поповняти мобільні, оплачувати комуналку, проводити перекази;
— Отримувати додатковий дохід у розмірі 10% річних на залишок особистих коштів на суму більше 100 грн у вигляді реальних грошей, які ви можете витратити на приємні дрібниці.
— Кешбек за категоріями від банку. При проведенні операцій за рахунок особистих коштів, кешбек зазвичай вище, ніж за рахунок кредитних.

Користуйтесь карткою як основною, і в подальшому, ми вас ще порадуємо.

Комментарии - 16

+
+95
JareJare
JareJare
5 января 2020, 11:30
#
А ще, за Законодавством, війсковослужбовці позбавлені від сплати відсотків за кредит. Банк, знаючи це, не йде на ризикові для себе умови, а це не є порушенням. Право банку, кому давати, а кому не давати.
+
0
Dаrk Lite
Dаrk Lite
5 января 2020, 13:40
#
Чекаємо відповіді банку...
+
0
Strelok123
Strelok123
5 января 2020, 16:15
#
Dаrk Lite , а яку відповідь ви чекаєте від банку? Може банк відмовляє в кредиті тільки військовослужбовцям? Чи вони у нас недоторкана каста? Мабуть ви знаєте незаплямовану кредитну історію цього «захисника»? Для нього «користування карткою як дебетом не має сенсу», то який сенс для банку в такому клієнтові? І бажано менше пафосу:-  «Бо ми захищаємо Україну, поки ви відсижуєте час в кабінетах» , - знаю дуже багато дійсно захисників України, яким і кредит надають і зі скромністю у них все в порядку.
+
0
Dаrk Lite
Dаrk Lite
5 января 2020, 21:33
#
Ось і відповідь
+
+15
Ukrainian99
Ukrainian99
5 января 2020, 15:51
#
А нічого, що саме військовослужбовці забезпечують ту саму безпеку на територіях, де цей банк спокійно працює та збагачується?..
+
+11
Strelok123
Strelok123
5 января 2020, 16:31
#
Ukrainian99 , а у нас «військовослужбовці забезпечують ту саму безпеку» тільки єдиному банку? Ну як що в цього захисника кристально чиста кредитна історія, то хай піде в інший банк де йому нададуть кошти, які проблеми? І ще раз для особливо обдарованних, тільки банк вирішує кому надавати СВОЇ кошти, а козиряти тут «я кровь проливал на колчаковских фронтах»(с), не потрібно.
+
+26
Італій .
Італій .
5 января 2020, 19:19
#
банк спокійно працює та збагачується?..

Банк так же спокойно платит налоги с которых вооружаются и питаются военнослужащие. Или банк должен бесплатно деньги раздавать всем кто в форме?
+
+56
corsww
corsww
5 января 2020, 16:28
#
До слов Мы захищаемо пока вы в кабинетах. Читал с интересом и даже сочувствием. Потом бросил. 
Потому что в голове тут же возник образ Шарикова из гениальной повести М Булгакова с его. Я на колчаковских фронтах ранен!
Для автора. Скромнее надо быть защитнику Отечества в высказываниях. А то можно вспомнить блокпосты где скоты в форме с каждой проезжающей машины деньги крысят. Кому война а кому мать родна.
Что касается основы отзыва. О дискриминации в этой стране военнослужащих тут согласен. Чистейшая правда. Причем в любом банке а не только в моно или привате.
+
0
Andriy76
Andriy76
7 января 2020, 11:23
#
Лично вы видели «скотов в форме крысящих деньги на блок-постах»? Очень сильно сомневаюсь!
+
0
corsww
corsww
7 января 2020, 18:11
#
Ваше дело. Я то здесь при чем? Если вы не видите в темной комнате черных котов то это вовсе не значит что их там нет. Если захотелось полицемерить то это не ко мне. Крысят. Не сомневайтесь. Причем все как один по рожам отпетые мерзавцы и они боевых действий в глаза не видели. Есть достойные солдаты что кормят блох на передовой и едят полугнилые консервы и защищают страну. Но про этих героев отдельный разговор.Это и правда герои.И такие кстати никогда не рвут на себе тельняшки в пивной и не орут я за вас кровя проливал. Это действительно достойные и скромные люди.
+
+8
mary27
mary27
5 января 2020, 18:14
#
Копротивление секты ''монобанки''.
+
+15
Італій .
Італій .
6 января 2020, 9:04
#
Хтось тут про повагу до оточуючих писав.

Хто ж то був, га?
+
+15
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 9:19
#
Вимушений діяти за обставинами
+
+15
Італій .
Італій .
6 января 2020, 9:28
#
Кидатись лайном в людей з іншою точкою зору - це діяти за обставинами. ОК, занотував.
+
+23
Ukrainian99
Ukrainian99
6 января 2020, 9:40
#
Запиши і надалі пам'ятай. Коли потребуєш лайна, тобі його дадуть
+
0
Італій .
Італій .
6 января 2020, 9:55
#
Коли потребуєш лайна, тобі його дадуть

Дякую що поділився з нами досвідом.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Все курсы банка