Монобанк - шахраї
В гугл пей чи айпел картку добавляли?...якщо картка в чужий акаунт добавляється то потрібно смс підтверження з вашого телефону
- Галина Пиріг
- 25 декабря 2019, 17:50
Картка лежала в гаманці. Жодних дій з нею чи рахунком я не проводила. СМС не отримувала. Гугл пей взагалі не користувалася ніколи.
Не могу понять, а при чем здесь банк?! Личная халатность на лицо!
- Галина Пиріг
- 25 декабря 2019, 17:53
Халатність хіба в тому, що зв'язалася з цим недобанком.
Вдома її активувала і протягом місяця ні до карточки ні до мобільного додатку не дивилася. Здається, 20 листопада глянула в додаток а там списано 1070 грн.
Ты пишешь откровенное вранье. Любая расходная операция по карте отображается в виде уведомления на смартфоне. Для того чтобы не заметить эти уведомления надо было не пользоваться самим телефоном целый месяц, и даже скорей всего выключить его потому что уведомления сопровождаются звуком.
В паре с тем что купить что-то плеймаркете не регистрируюя там карту невозможно — весь отчет тотальное вранье.
На поточний момент, рекомендуємо перевірити чи підв`язана ваша картка до Гугл акаунту, можливо у вас оформлені платні підписки або у родичів чи дітей, хто міг знати дані вашої картки.