ФГВФО

без оценки
Макс Горбатий
Щодо того, шо «ФОНД ГАРАНТУВАННЯ РОЗПОЧАВ ФОРМУВАННЯ ПЕРЕЛІКУ ФІЗИЧНИХ ОСІБ, ПРИРІВНЯНИХ ДО ВКЛАДНИКІВ ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ ВИПЛАТ» моя думка, що ні в якому разі не можна відавати оригінали договорів на руки. Сьогодні одне говорять, завтра -інше- і треба йти в Суд. Для чого вони їм потрібні, якщо усі дані про мої рахунки є у ФГВФО. Мені із фонду прийшло 2 відпровіді- про некчемність договорів, там чітко роздруковано-розрахунки усіх моїх операцій 19-20.05.16 року. Там вказано, що сума ХХХХХ перерахована 19.05.16р. з ІРЦ на поточний рахунок. Далі 20.05.16р. з поточного рахуноку перераховано на рахунок ПЗ. Треба НАМ почикати днів 10-15, щоб вони самі визначились та ми заспокоїлись.

ostrost
ostrost
22 ноября 2016, 20:10
А вся причина цього хаосу в тому, що ФГВФО зламав банківські дані (кримінальне порушення) і в ручному режимі намутив. А тепер хоче перевести проблеми з своєі хвороі голови на проблеми громадян-вкладників… Хімічили 6 місяців а «розібратись» хочуть за 3 тижні. Дибільна влада і краіна…
Светлана Щербина
Светлана Щербина
22 ноября 2016, 20:40
А если не подать заявление то в реестр не попасть?
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
24 ноября 2016, 21:48
Не подадите заявление в реестр не попадете… там кроме заявления еще кое что нуна подать
денег нет...  но вы держитесь
денег нет... но вы держитесь
22 ноября 2016, 23:41
Скандал с банкротством Банка Михайловского не утихает даже после того, как государство взяло на себя расходы по компенсации потерянных вкладов в связанных с банком финансовых компаниях.
Единственный банкир, который арестован по этому делу, – экс-глава правления Игорь Дорошенко. Корреспондент FinClub Руслан Черный начал добиваться интервью с ним еще летом, но Игорь Дорошенко не соглашался на публикацию, пока был на свободе. Завершить общение удалось лишь дистанционно в ноябре. Его версия произошедшего в Банке Михайловском кардинально отличается от позиции НБУ и ФГВФЛ            http://antiraid.com.ua/news/39155-igor-doroshenko-davlenie-konkurentov-bylo-osnovnoj-prichinoj-likvidaczii-banka-mixajlovskogo.html
24 ноября 2016, 20:59
Времени на разбирательство было вагон. Просто рассказывают сказки, чтоб меньше были толпы в центре города. А по выплате ситуация проблемная: надо где-то изыскать 1,2 млрд. гривасов. Вот такая карусель творится!