Заблокували картку і не повертають кошти
Мені заблокували додаток і картку зранку, зателефонував на підтримку мені сказали що йде якась перевірка банком. Ввечері прийшло смс повідомлення що вашу картку розблокували, перевіряю залишок на рахунку, а там 0 грн. А повинно бути 35000 грн. Телефоную в підтримку вони спочатку кажуть що так і повинно бути, потім кажуть що остання транзакція з картки була 21.06.2023 року, хоча я робив останню транзакцію це був перевод коштів в сумі 4900 грн 23.06.2023 року приблизно з 8:10 ранку і після цього в мене повинно залишатися 35000 грн, до переводу було 39900 грн. Зараз кажуть що мій баланс пішов на зменшення і начебто банк веде розслідування куди ділись мої кошти!!! Що це взагалі за безпорядок!!! Де мої кошти??? Поверніть мені їх негайно
Добрий день. Ми вже аналізуємо описану Вами ситуацію та за результатами розгляду обов'язково надамо відповідь.
- igor555555
- 25 июня 2023, 19:46
Зараз тобі напише бот по кличці arow186 і скаже що банк самий найкращий!
банк нормально людей кинув, тебе неодного.
читай відгуки тут на сайті.
банк нормально людей кинув, тебе неодного.
читай відгуки тут на сайті.
А що гроші не повернули?
І правильно зробили.
А щодо відгуку, то раджу автору трохи зачекати, думаю найближчим часом з ним сконтактують, але не з банку, а з поліції, блок просто так не ставлять.
І правильно зробили.
- 28 июня 2023, 19:45
Так коли вже зі мною звʼяжеться поліція, вже терпець урвався, я так розумію що сам буду писати заяву в поліцію що банк незаконно оволодів моїми коштами!!!
- 28 июня 2023, 21:19
Якщо зі мною не звʼяжеться банк до 29.06.2023 і не представить факти де ділись мої кошти, я буду звертатися до НБУ, а потім до поліції, що банк незаконно оволодів моїми коштами
І де номер звернення в поліцію та НБУ?
- 30 июня 2023, 13:04
Ти хто взагалі такий?
- 22 июля 2023, 21:08
Відповідь від банку так і не отримав пройшов вже місяць
Курс валют в Кредобанке
| PLN | 11.81 | 12.14 |