Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Зарахування коштів

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
spikembox 17 февраля 2023, 10:08
Багато років користуюсь послугами різних банків, проте саме в цьому банку вперше зіткнувся з ситуацію. Очікую на переказ, подібні перекази на карти інших банків отримую регулярно багато років, завжди миттєве зарахування. А в цьому банку сума начебто надійшла на рахунок, проте на балансі картки її немає!!! І мене футболять кажучи чекайте протягом 7 днів!!! Це було перше і останнє використання картки для операцій зарахування, і я так розумію і від банку треба відмовитись. Не довго я був клієнтом…жах…
Кредобанк
Ответ банка
Kredobank 20 февраля 2023, 17:54
Добрий день!
В залежності від того, за яким МСС-кодом зареєстрований еквайр, збільшення залишку по картці внаслідок трансакції, яка надходить до банку від цього еквайра, відбувається миттєво або вже після отримання банком фінансового покриття за цією трансакцією.
Тому, і справді інколи потрібно очікувати на зарахування коштів доки банк не отримає фінансового покриття за трансакцією.
Що стосується конкретно вашого випадку, то вже аналізуємо та надамо відповідь у приватні повідомлення.

Комментарии - 14

+
0
Три літри
Три літри
17 февраля 2023, 10:57
#
А які банки скрізь пальці дивляться на мутні зарахування на картки? Не для себе цікавлюсь.
+
0
spikembox
spikembox
17 февраля 2023, 11:20
#
По-перше, що значить мутні??? Якщо збираєтеь торгувати наркотиками або зброєю, то всі нах пошлють))) По-друге, точно такі ж перекази без затримок та відповідей по типу — кошти стануть доступні у користуванні після отримання банком фінансового покриття, термін отримання покриття до 7 днів — я спокійно отримував у ПУМБі, Украсибі, Приваті, Сенсі, КредіАгриколь
+
0
Три літри
Три літри
17 февраля 2023, 12:37
#
По-перше, що значить мутні???

А як інакше сприймати що таких операцій багато та вони робляться доволі довгий час?

я спокійно отримував у ПУМБі, Украсибі, Приваті, Сенсі, КредіАгриколь

Я от тільки недавно зіткнувся вчергове з тим що в ПУМБ-і є техничний овердрафт. На моє щастя він був скасований бо подальший рух коштів відбувався в середині банку.

Колись користувався ОТП, так так теж переведені на карту гроші неможна було зняти в банкоматі. Це краще ніж платити комісію за овердрафт.

Тож для мене як раз краще коли гроші недоступні доти доки вони не проведені в нормальний спосіб.
+
0
spikembox
spikembox
17 февраля 2023, 12:54
#
Я клієнт ПУМБу вже більше 20ти років. Ніколи не мав там жодних кредитів, чи карток з лімітами, і жодних технічних овердрафтів ніколи не бачив по рахунках. Щодо таких операцій багато — яка різниця скільки їх?! Тим більше це не ситуація на розгляд по відмивання коштів, це навіть не фін моніторінг. Чому одні банки не відрізняються такою особливістю, а цей банк так? Висновок один — це певні особливості усередині банку щодо опрацювання платежів та переказів. Клієнти мають про це знати, і якщо є можливість обрати між банком, який не застосовує такий підхід, то це треба робити. Усе пізнається з часом та практикою користування банківськими продуктами.
+
0
Три літри
Три літри
17 февраля 2023, 13:03
#
Щодо таких операцій багато — яка різниця скільки їх?!

Є різниця, велика.

Тим більше це не ситуація на розгляд по відмивання коштів, це навіть не фін моніторінг.

А де про це написано у відгуку?

і жодних технічних овердрафтів ніколи не бачив по рахунках.

Ну то час спробувати: завтра, тобто в субботу переказати собі на карту ПУМБу гроші з карти іншого банку через програму того банку. А потім переказати частину цих грошей назад, частину зняти в банкоматі чи касі, частину переказати банківським переказом. В понеділок комісія приємно здивує.
+
0
spikembox
spikembox
17 февраля 2023, 13:26
#
У відгуку написано по суті ситуації!!! Голову вмикаємо, і не пишимо, що треба вказувати, а що ні, це був коментар до ваших псевно претензій. Займатися ідіотизмом я не збираюся, повторюю ще раз для тих, кто в танку, жодних технічних оведрафтів ніколи не було, при безмежно великій кількості операцій та великі фін обсяги.
+
0
Три літри
Три літри
17 февраля 2023, 14:39
#
По суті ситуації відразу і виникає здогадка що велика кількість незрозумілих операції призвела до зупинки через фінансовий моніторинг

те що справа у якихось технічних особливостях стало відомо лише з коментів
але досі не відомо що ж це були за особливості та які були коментарі банку

це ж відгук.
в чому його цінність чи корисність якщо автор думає що читачі телепати?
+
0
spikembox
spikembox
17 февраля 2023, 14:53
#
Ви дійсно сприймаєте бажане за дійсне! У відгуку написано про єдину операцію! І так само із відгуку зрозуміло, що я лишень віднедавна клієнт банку. Там немає слова, що таких декілька чи багато! Саме тому і викликало це обурення. І Ви взагалі суть фін моніторінгу розумієте?! Коли розберетесь за яких умов він застовується, як це виглядає і на зо впливає - тоді можемо дискутувати.
+
0
Три літри
Три літри
17 февраля 2023, 15:05
#
У відгуку написано що таких операцій було багато: «подібні перекази на карти інших банків отримую регулярно багато років». Це єдина інформація про операцііі яка є у відгуку. Операція яка була зупинена банком — заявлена як щеодна операція з того самого ряду.
+
0
spikembox
spikembox
17 февраля 2023, 15:12
#
Мда, шановний, коментарі зайві, якщо Ви навіть не можете інформацію аналізувати та сприймати) Мова йде про конкретний банк тут, мова йде про операцію в цьому банку. Як приклад! мною була наведена інформація щодо подібних операцій в інших банках. І де Ви знайшли інформацію про зупинення операції??!) Мова йдеться про процедуру обробки платежу, та час, який потрібно на це…
+
0
Arrow186
Arrow186
19 февраля 2023, 14:33
#
Все залежить від банку який проводить даний платіж та доставляє його від ресурсу з якого зробили переказ до банку карту якого вказали для отримання коштів. Підозрюю що кошти виводили з парі матчу чи подібної фігні, і логічно що якщо використали mcc код який не передбачає миттєво зарахування коштів то банк не дасть свої кошти в користування такому клієнтові, бо якщо банк не отримає фінансового покриття то з такого клієнта не буде що забрати, як показує практика ті хто грає йдуть в мінус, а не плюс.
+
0
spikembox
spikembox
20 февраля 2023, 12:31
#
Ваші припущення зовсім не до теми, тому це просто роздуми на тему, не більше. А що до того плюс чи мінус, то якщо є голова на плечах, якщо карта дебетова, яка не передбачає жодних лімітів, то про які мінуси може бути мова??!
+
0
Arrow186
Arrow186
20 февраля 2023, 18:23
#
Дебетна карта якраз і передбачає утворення тех.оверу сумою до 100 тис. Грн.
І щодо моїх роздумів то банк підтвердив їх своїм коментарем
+
0
spikembox
spikembox
20 февраля 2023, 20:59
#
Більше 20 років користуюсь картами українських банків, жодного разу не було жодного оверу, технічного чи іншого, картки були дебетові, без лімітів і кредитів тощо. Тому не треба розумничати. Банк написав те, що є відображенням структури роботи банку з огляду обробки платежів. В кожному банку свій механізм, і в жодному іншому з таким механізмом я не стикався. Якщо гроші є на картці, то їх можна витрачати, якщо їх немає, то їх не можна витрати…тому роздуми взагалі ні про що на справді
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Кредобанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.41 42.77
PLN 9.71 9.99
USD 39.31 39.79
Все курсы банка

Курс валют в Кредобанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.41 42.77
PLN 9.71 9.99
USD 39.31 39.79
Все курсы банка