Минфин - Курсы валют Украины

Установить

всі переваги банку закінчуються при особистому контакті з працівниками

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Ulyana Andrushko 20 ноября 2018, 16:18
Отделение по адресу: Львов, ул. Сахарова, 78
Відділення має величезну проблему з комунікацією!!! В сучасних умовах більшість справ вирішується в телефонному режимі та іншими засобами зв'язку в тому числі системою Клієнт-банк. Але схоже, що це ніяк не стосується відділення на Сахарова, що у місті Львові. Для того щоб отримати довідку про рух коштів чи відсутність кредитів необхідно спершу скинути лист через Клієнт-банк, пізніше витрати масу часу на спроби дотелефонуватись до працівників і врешті-решт змирившись з тим, що це неможливо, поїхати у відділення і попросити особисто працівника щоб він перевірив повідомлення в системі Клієнт-банк. Після того виявляється, що ви не зможете забрати заповітну довідку, оскільки не має керівника і печатки. Таким чином, вам знову необхідно їхати в банк. І так щоразу!
Нещодавно надіслав Кредобанк лист з проханням заповнити опитувальник і надати інші документи для ідентифікації, однак бланк опитувальника не долучив. При тому, банк наголосив, що у разі ненадання документів він припинить проводити наші платежі. Спроба знайти бланк на сайті Кредобанку була безуспішна. Можливо, він там і є, але якщо я його не можу швидко знайти, то очевидно, що сайт незручний для пошуку інформації. На даний момент, я відправила на перевірку опитувальник працівнику, але за попередньою схемою, очевидно доведеться їхати в банк з проханням щоб працівник перевірив пошту(((((
Це те, що стосується останнього часу. Але раз я вже почала писати відгук, то не можу не згадати кінець 2016. Підприємство вирішило розмістити вільні кошти на депозит. Кредобанк був вибраний лише через те, що буцімто у них була можливість це зробити через Клієнт -банк (без необхідності керівнику їхати в банк). Нас мурижили кілька днів, працівник навіть не робив спроб нам допомогти розмістити депозит і це при тому, що у них були низькі ставки. Як на мене, недозволена розкіш. Не витримавши такого ставлення, ми зателефонували в інший банк, попередили, що не маєм можливості їхати до них у відділення. Так от, за 15 хвилин до нас в офіс прибіг працівник і ми швиденько все оформили. і на протязі пів року Кредобанк мав можливість спостерігати як з нашого кредобанківського рахунку гроші падали на депозит в іншому банку.
Єдиний плюс Кредобанку- це те, що платежі реально «літають», але цей плюс, дякуючи жахливій комунікації, щоразу стає менш помітним.
Кредобанк
Ответ банка
23 ноября 2018, 17:21
Доброго дня! Нам прикро що Ви отримали негативний досвід від співпраці з «Кредобанком», прийміть вибачення за незручності які виникли. Дякуємо за Ваш відгук, ми передамо його в профільний підрозділ для розгляду та врегулювання процесів у банку, з метою уникнення подібних ситуацій в майбутньому.
Минфин
Ответ администратора
23 ноября 2018, 16:03
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 23.11.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Кредобанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.76 45.19
PLN 10.43 10.79
USD 41.01 41.44
Все курсы банка

Курс валют в Кредобанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.76 45.19
PLN 10.43 10.79
USD 41.01 41.44
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Кредобанк 💰 / Отзывы о Кредобанке 📝 / всі переваги банку закінчуються при особистому контакті з працівниками