Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Кредобанка: Львов, пр-т Шевченко, 12/1

Адрес:
Львов, пр-т Шевченко, 12/1
Телефон:
0 800 500-850
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
14 ноября 2017, 14:26
При відкритті рахунку не була повідомлена про те що в комплекті іде овердрафт. В мобільній апдікації від банку не відображалися НІЯКІ гроші окрім тих що я перевеля з іншого рахунку. Сьогодні зранку зайшла в аплікацію і чудо — на моєму рахунку не мої гроші. Відразу подзвонила на гарячу лінію, кажуть, що вчора в мене включили овеодрафт, доступна сума це 20 000 з яких я використала вже майже 7500 грн. Прийшла у відділення, а там вже інша інформація: овердрафт увімкнено 10 серпня (про що я не була повідомлена) і нагадую: у вашій програмці не було видно ані гривні окрім моїх, переведених з іншого рахунку. Працівник дав мені виписки з рахунку, до розмови з ним жодних претензій.
Але чому мені ніхто не сказав що підключений кредит на початку нашої співпраці? Чому ваша програма працює неправильно?
Комментарии (3)
Ответ банка
Кредобанк
14 ноября 2017, 17:25
Шановна пані Іро, при відкритті карткового рахунку Вам надавалася на підпис заява-анкета про відкриття автоматичного овердрафту, що є частиною пакету обслуговування. Овердрафт розраховується і надається через кілька місяців після користування, а його сума залежить від оборотів за рахунком. При небажанні відкривати овердрафт необхідно було зголосити це при відкритті рахунку та не підписувати відповідну заяву-згоду Зараз для закриття овердрафту Вам потрібно написати заяву у відділенні банку.

На странице собрана вся информация про отделение Кредобанка по адресу Львов, пр-т Шевченко, 12/1.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Кредобанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Кредобанка  расположенном по адресу Львов, пр-т Шевченко, 12/1- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.