Нарушение банком закону про защиту прав потребителей
Послугу нельзя повернути.
Банкивський рахунок не товар і теж не підлягає поверненню.
Текст з претензією на юридично виверену скаргу насправді є набіром маніпуляцій різними нормами законів що не мають жодного відношення до цієї проблеми.
Банкивський рахунок не товар і теж не підлягає поверненню.
- 18 февраля 2022, 11:59
Мені взагалі здається що ви у всіх банків на зарплаті
Мені сумно що серед відвідувачів сайту така велика кількість людей без мізків.
Здавалось 21 сторіччя, час електроники, 60 років тому Гагарин полетів до космосу, сама читаюча країна (була).
А ні, досі нарід ніц не читає, оцінює накволишне з позиції «чи буду я мати з того зиск» і якщо не дай боже ні то все — то вороги закляті.
- 18 февраля 2022, 18:08
И финал истории — в конце концов после всех отзывов тут мне ответил финмониторинг и предложил закрыть счета. Девочка из чата прислала анкету и предупредила что перерахунок грошей на карту монобанка будет стоить 0.5% от суми. хотя переводы с карты изи банка бесплатны. Что ж, вас обязывают закрыть счет принудительно и перевести деньги , при этом получают свою прибыль, то есть в данном случае это навязанная услуга. Тот же альфа банк в подобном случае не взял с меня ни копейки. И прошу не трудится проплаченых комментаторов что я ничего не понимаю и банк сделал все правильно и берет с меня деньги вместо того чтоб дать спокойно перевести деньги с карты на карту, я закрываю эту тему и остаюсь при своем мнении- худший банк с которыми я работал. И еще…я везде где можно описал случившееся и вместо 30 дней проверки получил ответ через сутки. ЛЮДИ! НЕ СЛУШАЙТЕ ИХ ИДИОТСКИЕ ОБОСНОВАНИЯ ПОЧЕМУ ОНИ ВАС ЛИШАЮТ СВОИХ ДЕНЕГ! БОРИТЕСЬ ЗА СВОИ ПРАВА! ВСЕМ УСПЕХА!
- 24 февраля 2022, 13:30
История про уродский банк продолжается. После того как в 21.02.2021 г. в 12.49 была зарегестрирована заявка на закрытие счетов и перевод денег, сотрудник поддержки уверил что деньги будут переведены в течении 3х дней. Сегодня уже четвертый и каждый день крмят завтраками, а сегодня вообще сказали что не могут даже приблизительно сказать когда переведут. Обьясняешь что в стране война, на карте ВСЕ имеющиеся деньги и в случае чего не за что просто купить хлеб, все ***! Интересно почему если деньги были на карте нельзя просто дать колиенту который уже написал заявление на закрытие просто перевести деньги с карту на карту? Уродский банк, пользуется ситуацией в стране чтоб увеличить свою ликвидность за счет граждан!
- 24 февраля 2022, 13:42
При этом не смотря на то что мои деньги продолжают оставаться на карте и мне в приложение приходят какие то уведомления мне заблокироали без предупреждений вход в приложние что я даже не могу видеть что мои деньги действительно все еще на карте и не могу взять квитанции и информацию по проведенным операциям! Это воровство- вам говорят что деньги в сохранности и лежат на вашей карте при этом блокируют вам вход в приложение (интересно зачем если карта все равно заблокирована) и вы не можете вытащить никакой информации про баланс на счете и взять необходимые квитанции по операциям!!! *** КОНЧЕННЫЕ!!!
Курс валют в izibank
👋 вітання, Олексій! служба підтримки izibank, мене звати Іван!
Добрий день! Виходячи з ситуації що ви продовжуєте утримувати примусово мої гроші по картці 2951 вже після того як получили розгорнуте обгрантування кожного переказу на картку я рахую, що тим самим ви порушаєте закон про захист прав споживачів, а саме:
1. Надавання недостовірної інформації про причини блокування карти- ви добу говорили, що карта заблокована за шахрайський переказ по скарзі споживача.
2.Надання недостовірної інформації при відкритті картки- вами була представлена інформація що ліміт переказів по картці 75000 гривень. між тим ви заблокували карту коли загальна сумма переказів за 2 дні була 52636 гривень.
3.Обгрантування терміну перевірки 30 днями законом про звернення громадян, який до цього випадку не має ніякого відношення оскільки я до вас не звертався і любі обставини блокування клієнта до доступу к його грошам без рішення суду або відповідних органів повинні розглядатися терміново.
4.Виходячи з ваших слів, максимум що може бути поганого після цієї перевірки- це припинення обслуговування та переказ моїх коштів на інший рахунк. отже виходячи з того зміст тої перевірки-перевірка відповідності мене до вимог банку. Одже я прийшов до висновку що ваш банк не відповідає моїм вимогам і хочу закрити рахунрок і забрати свої гроші, тобто повернути товар/послугу у термін 14 днів згідно з законом про захист прав споживача, у чому мені було відмовлено.
Виходячи з того я подаю скаргу на порушення вашим банком закону про захист прав споживача до Нацбанку України і Офіс Генерального Прокурору України, а також прошу вас надати мені електрону поштову адресу відповідної особи з Керівництва вашого банку для відправки ій скарги на ваші дії, згідно с Законом про захист прав споживача ви мусити ії мені надати.
Ваші дії відповідно до чинного законодавства будуть розглядати інші органи, а відмова надати адресу особи з керівництва банка, яку ви мусити мені дати буде ще одним пунктом до скарги в нацбанк та Генерального Прокурора.
Прошу також взяти до уваги що відмова службої підтримки від спілкування зі своїм клієнтом і ненадання розгорнутої обгрунтованої відповіді по кожному його запитанню- це теж порушення Закону про захист прав споживача, тобто порушення чинного законодавства.
-Олексій, ваша ситуація вирішується, очікуйте на зворотній зв’язок
-Олексій, щоб розглянути відповідь яку ви надали потрбіний час, очікуйте
-якщо виникнуть додаткові запитання, будемо раді допомогти! ми завжди на зв’язку 🙌
Я з вами зараз не сперечаюся не прошу і не спілкуюся, а ВИМОГАЮ надати мені адресу відповідної особи з керівництва банку який я можу принести скаргу на ваші дії- згідно с законом про захист прав споживача ви мусити мені ії дати. також попереджаю що всі наші розмови і ваші відповіді а також ваші не відповіді на мої запитання фіксуються моїм адвокатом для надання скарги в нацбанк і офіс Генерального прокурора України на порушення вами закону про захист пра споживача. отже ви відмовляєте мені в праві получити адресу особи з керівництва банка для надання скарги на ваші дія. я так розумію?
-на жаль, зараз всі оператори зайняті, потрібно зачекати
Так что как видите отказ предоставить информацию для принесения жалобы и ни одного ответа по поставленным вопросам. Делайте сами выводы что это за банк который просто кидает своего клиента на деньги и отказывается давать информацию!