Телефонний тероризм, погрози
А в чём проблема. Так скажите ей, хорошо присылай группу. Приедут не до вас, а по адресу к тому кого вызванивают. И выкинте симку.
0313132036.
Ви створюєте проблему — телефонуєте з погрозами стороннім людям. І рекомендуєте мені вирішувати проблему, створену вам — звертатись до банку, писати заяву. Це ваша корпоративна культура і ставлення до клієнта? Майже всі коментарі про аналогічні ситуації — дзвінки з музикою і погрозами стороннім людям, бред про «групу захвату». До вашого банку я і наближатись не хочу ближче за 5 км. Краще напишу заяву в НБУ.
Курс валют в Идея Банке
EUR | 43.5 | 44 |
PLN | 9.8 | 10.15 |
Оскільки у скарзі не вказаний номер телефону на який здійснюються дзвінки, ми не можемо перевірити достовірність інформації.
Для вирішення питання рекомендуємо Вам звернутися на відділення для складання заяви на вимкнення номеру.
З повагою,
керівництво Ідея Банку