Некомпетентнний начальник Житомирського відділення!!!!!!!!!!!!!

Доброго дня!!! Я звернувся на минулому тижні, на відділення Идея Банк м. Житомир. З питання відправки переказу по системі SFIFT в Польшу.Перед цим я зателефонував на гарячу лінію банка для консультації, чи моржливе відправлення SFIFT в вашому банку, на що отримав відповідь «так можливо».Я підійшов в Ідея Банк до начальника відділення, щоб зробити переказ коштів по SFIFT, на що вона мені відповіла: «Нажаль ми не зможемо Вам допомогти, так як цієї операції я виконати не зможу».Чіткої відповіді від неї я не отримав. Звернувся в Києві в Ідея Банк, мене обслужив начальник відділення та надав мені доступну інформацію.Дякую!!!
Идея Банк
Доброго дня, Anonim777! Дякуємо Вам за звернення! Щодо ситуації, яка виникла ми інформуємо Вас, що Житомирське відділення не проходило навчання та тестування попереказам SWIFT, але воно вже замовлено у відділ навчання.
На даний час, з клієнтом оговорено час його візіту на відділення для відправки переказу SWIFT і для вияснення ситуації.
Гарного Вам дня!

Курс валют в Идея Банке

Курс валют в Идея Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Идея Банк 💰 / Отзывы о Идея Банке 📝 / Некомпетентнний начальник Житомирського відділення!!!!!!!!!!!!!