Банк Обманщик

Я вже декілька років із банками співпрацюю у сфері депозиту, но такого наглого, підступного, хитрого банку я ще не зустрічав. В рекламі по депозиту пишуть одне, а в договорі інше і ще й як пишуть. Думають що вкладник дурний а вони «мудрі.» Не має ніякої конкретики про умови залучення вкладу, а натомість є все в загальному і двухсмислено якщо не більше. Тоїсть деякі умови договору що стосуються вашого депозиту можна тлумачити по різному. І виявляється я не один такий клієнт банку що замітив це і на моє прохання переглянути ці умови і змінити на краще (уточнити їх) банк відмовився. Значить банку вигідно дурити людей. За то на словах все прекрасно. І я їх спитався а чому ви це все що так «гарно» розказуєте не напишете в умовах договору? Начальник відділення м. Тернополя сказав що ніхто переробляти умови договору не буде, до мене тільки подзвонять і «пояснять» ці умови. Тому я відмовився бути клієнтом даного банку розірвав договір і забираю гроші. І ще одну цікаву новину отримав, щоб закрити свій рахунок я маю заплатити 50гр. Тоїсть не заробивши нічого і не скориставшись послугами банку, я ще винний банку став.
Так що люди робіть висновки і думайте. І обов'язково читайте умови договору і включайте розум.
Идея Банк
Доброго дня, Vitok! Дякуємо Вам за звернення!
Щоб розглянути детальніше Вашу ситуацію, нам потрібно більше інформації.
Надішліть будь ласка на поштову скриньку підтримки клієнтів нашого банку Info.povidomlenja@ideabank.ua наступну інформацію:
1) П.І.П
2) Ім'я працівника, що розмовляв з Вами.
3) Ваш номер телефону.
4) Номер відділення банку, в якому Вас обслуговували.
Гарного Вам дня!

Vitok
Vitok
14 марта 2015, 14:43
Що вам там написати? Умови вашого депозитного договору? Так візьміть і прочитайте їх самі. Тим більше що я розірвав із вами цей договір. А суть я написав вище. Якщо хочете мати клієнтів треба іти їм на зустріч.

Курс валют в Идея Банке

Курс валют в Идея Банке