не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Вадим Левенець
Продовжую хроніку беззаконня від АТ «Ідея Банк». Мій рахунок заблоковано вже понад 6 місяців. Після мого минулого відгуку на Мінфіні представники банку оперативно прийшли у коментарі з вимогою надати мої дані для перевірки. Я надав (ла) усі необхідні дані через закриту конфіденційну форму сайту в той же день.
Результат? Повний ігнор. Банк просто зник, не надав жодної відповіді та продовжує незаконно утримувати мої кошти.
Нагадую керівництву Ідея Банку, що 11 вересня 2026 року мною було надіслано офіційну заяву, підписану КЕП (Кваліфікованим електронним підписом), з чіткими реквізитами IBAN моєї картки у ПриватБанку для перерахунку залишку коштів та закриття рахунку.
Відповідно до ст. 7 Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг», ця заява має повну юридичну силу мого власноручного підпису. Ваші вимоги приїхати особисто у відділення, знаючи, що я перебуваю за кордоном, або оформити дорогу довіреність — це умисне створення перешкод та грубе порушення прав споживача.
Офіційну скаргу до Національного банку України (НБУ) за цим фактом уже подано 11.09.2026. Я буду публікувати нові відгуки кожні кілька днів, фіксуючи кожен день вашого мовчання для регулятора. Вимагаю негайно виконати умови заяви з КЕП та перерахувати мої гроші на вказаний IBAN ПриватБанку!

Курс валют в Идея Банке

Курс валют в Идея Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Идея Банк 💰 / Отзывы о Идея Банке 📝 / Ідея Банк виманив персональні дані на Мінфіні та пішов у повний ігнор! Закон про КЕП для них не існує?