Минфин - Курсы валют Украины

Не повідомили про заборгованість і прострочення яке з’явилось невідомо звідки

Bassskk 12 декабря 2024, 13:08
12.12 мені поступив дзвінок з банку з повідомленням що я не доплатила по КК 300 грн платіж, спілкувались досить грубо, на моє питання чому я не бачу в додатку просрочку мені відповіли що від 01.12 є повідомлення що є заборгованість. ТАКОГО ПОВІДОМЛЕННЯ НЕМАЄ, я сказала що можу зробити скрін додатку щоб показати що ні в додатку ні повідомлення про заборгованість немає, менеджер який телефонував сказав що його це не цікавить йому головне щоб я внесла 300 грн.
І сказав що всю інформацію чому так сталося я можу дізнатися на гарячій лінії
Я заплатила ці 300 грн і одразу зателефонувала на ГЛ, там мені повідомили що вони не займаються додатком і не знають чому сформувалась заборгованість Я ОПЛАТИЛА 30 ПЛАТІЖ В пОВНОМУ ОБЄМІ і вони це бачили, а просрочка начебто якість нараховані %
На моє питання де мені дізнатись чому банк мене не повідомив що є заборгованість ГЛ сказала що переведе мене на іншого менеджера і ПОКЛАЛА ТЕЛЕФОн ніхто мене на іншого менеджера не перевів
Я готова надати всі скріни про платіж скрін щоб підтвердити що повідомлення і додатку не було
СКРІН І КВИТАНЦІЮ ПРО ВЕНСЕННЯ ПЛАТЕЖУ
банк загнав мене в борг і навіть не повідомив мене про це і зіпсував кредитну історію і навіть вибачитися ніхто не захотів як це зрозуміти?

Курс валют в Идея Банке

Курс валют в Идея Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Идея Банк 💰 / Отзывы о Идея Банке 📝 / Не повідомили про заборгованість і прострочення яке з’явилось невідомо звідки