Минфин - Курсы валют Украины

Установить

СКАРГА!!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Іван Дудич 26 ноября 2018, 14:09
​СКАРГА!

Прошу видалити мої персональні дані із бази даних ПАТ «Ідея Банк», і також НЕГАЙНО припинити мене шантажувати. Idea-Bank незаконно збирає і зберігає мої особисті дані, чим порушує Закон України «Про захист персональних даних», а також статті 32 Конституції України. Дії банку підпадають під наступні статті КУпАП: — ст. Ст. 212-6 КУпАП «Здійснення незаконного доступу до інформації в інформаційних (автоматизованих) системах, незаконне виготовлення чи розповсюдження копій баз даних інформаційних (автоматизованих) систем» — ст. 189 КУпАП «Вимагання».
З недавніх пір мені почали приходити СМС і надходити дзвінки від цього банку з вимогою погасити кредит. Банк почав шантажувати мене і мою сім'ю по кредиту, до якого я не маю ніякого відношення — я провів своє розслідування і з'ясував, що кредит взяв мій знайомий. Спочатку банк мені писав, що моя дружина взяла кредит і не платить. Далі мені почали дзвонити і вимагати негайно зв'язатися з клієнтом банку і погасити кредит. Сьогодні банк взагалі вирішив піти на відвертий шантаж — співробітник банку почав розповідати, що я можу понести солідарну відповідальність за невиплачені кредити і банк подасть на мене в суд. Я не є ні поручителем, ні співмешканцем, клієнта банку і ніколи ними не був. Тому зажадав припинити шантажувати мене і мою сім'ю, а також видалити мої персональні дані з бази даних банку. Співробітник банку — якась… яка вже неодноразово тероризувала мене, погрожує мені судом і сімейним кодексом. Хочу підкреслити, що я не давав дозволу на зберігання і використання моїх особистих даних. Я не підписував жодних документів і взагалі ніколи в цьому банку не був.
Сьогодні, 26.11.2018 знову подзвонив співробітник банку, і знову спробувала мене шантажувати. Співробітники банку некомпетентні!!!
Идея Банк
Ответ банка
27 ноября 2018, 15:26
Доброго дня, шановний Іване!
Просимо вибачення за ситуацію. Будь ласка, напишіть на наш електронний ящик — info@ideabank.ua Ваш контактний номер телефону і ПІБ — ми детально розглянемо ситуацію.
З повагою, команда Ідея Банку.

Комментарии - 3

+
0
Toxa David
Toxa David
27 ноября 2018, 12:58
#
СКАРГА! — жалобы необходимо писать не сюда а в дирекцию ПАТ «Ідея Банк» если хотите получить официальный ответ то заказным письмом с уведомлением о вручении. «Співробітник банку — якась… яка вже неодноразово тероризувала мене, погрожує мені судом і сімейним кодексом.» — вообще не могу понять выражение угрожает мне судом. Ну и что? Ну и пусть подает, если хочет заплатить со своей зарплаты еще и судебный сбор. Доказательств против вас никаких. Суд даже рассматривать заявление не будет. Так чего бояться? Ну и на здоровья, ну и пожелайте удачи в суде. А вот угрожать семейным кодексом это вообще прикольно. И что там такого страшного написано, что касается лично вас? А что есть уже решение суда? Пусть не ставят телегу впереди коня. Сначала суд, а потом распределение ответственности. Или вы состоите в семейных отношениях с «Співробітником банку — якась…» Ну так чаще исполняйте свой супружеский долг до полного удовлетворения этого сотрудника банка, а то она «якась…» :-).
+
0
Toxa David
Toxa David
27 ноября 2018, 12:59
#
Стаття 355. Кримінальний кодекс України. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань.
1. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань, тобто вимога виконати чи не виконати договір, угоду чи інше цивільно-правове зобов'язання з погрозою насильства над потерпілим або його близькими родичами, пошкодження чи знищення їх майна за відсутності ознак вимагання, — карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.…
2. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань, вчинене повторно або __за попередньою змовою групою осіб__, або із погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя і здоров'я, або з пошкодженням чи знищенням майна, — карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.
+
0
Toxa David
Toxa David
27 ноября 2018, 13:00
#
«Согласно статье 62 Конституции Украины лицо считается невиновным в совершении преступления и не может быть подвергнуто уголовному наказанию, пока его вина не будет доказана в законном порядке приговором суда»
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Идея Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.5 42.95
PLN 9.7 9.9
USD 39.5 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Идея Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.5 42.95
PLN 9.7 9.9
USD 39.5 39.95
Все курсы банка