Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Картка від Ідея Банк

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Андрій Якименко 2 сентября 2018, 11:32
Минулого 2017 року я оформив картку в Ідея Банк Card blanche white. Проте, потреби у використанні коштів не було. Лише у липні 2018 року виникла необхідність зняти готівкою 2050 гривень. За видачу готівки зняли відповідний відсоток. Все як необхідно.
Тільки потім почалося «цікаве». За липень нарахували ще відсотки і якусь страховку. Повернув 22 серпня 2018 року 2200 гривень. Прийшла смс, що у мене є ще 6 гривень власних коштів. На Ідеябанк онлайн виявилося, що у мене близко 32 гривні боргу. 29 серпня 2018 року у відділенні Ідеея Банк я заплатив 32 гривні на картку. Підійшовши до менеджера банку я сказав, що хочу закрити картку і боргу по ній немає. Менеджер запитала звідки я це знаю. Відповів, що на сайті Ідея Банк онлайн. Відповідь менеджера банку «А у нас на сайті інформація неактуальна. Ще потрібно внести 91 гривню 10 копійок». Внесши гроші, написав заяву на закриття рахунку і картку мою забрали і порізали. Ввечорі (близько 19 години 50 хвилин) того ж дня я зайшов на Ідея Банк онлайн і виявилося, що картка активна і на ній 32 гривні власних коштів. Подзвонивши на гарячу лінію, мені відповіли, що картка активна, вони складуть і надішлють запит чому картка до сих пір є активною, а я більше нічого не повинен і можу забрити у касі свої 32 гривні.
Наступного дня 30 серпня 2018 року на сайті Ідея Банк онлайн картка була активна. Знову телефоную на гарячу лінію і мені кажуть, щоб я сказав номер карти. Я кажу, що її у мене фактично немає, вона у банку і порізана. І вчора мене оператор таке не питав і подивися без номера картки всю інформацію і склав запит. Коли я найшов у документах пінкод і записаний номер картки, оператор сказав, що дійсно картка активна і на ній 32 гривні. Ні про який запит він не знає і я маю знов йти до відділення виясняти, більше нічого я не повинен і дійсно можу забрати свої 32 гривні у касі. У мене буде можливість підійти у банк у з’вязку із зайнятістю тільки 04 чи 05 вересня 2018 року і можливо вже тоді закрити картку.
01 вересня 2018 року перевіривши інформацію на Ідея Банк онлайн я виявив, що зняли 25 гривень і у мене вже 7 гривень власних коштів і картка до сих пір активна. Виходить інформація в Ідея Банку неактуальна не тільки в Ідея Банк онлайн, але й оператори на гарячій лінії на мають ніякої актуальної інформації. Я зрозумів, що інформацію у банку актуальної я не зможу побачити.
Идея Банк
Ответ банка
3 сентября 2018, 17:06
Добрий день, шановний Андрій!
Просимо вибачення за ситуацію. Будь ласка, напишіть на наш електронний ящик — info@ideabank.ua Ваш контактний номер телефону і ПІБ — ми детально розглянемо ситуацію.
З повагою, команда Ідея Банку.

Комментарии - 1

+
+9
mary27
mary27
2 сентября 2018, 13:21
#
Первое — не открывайте кредитку, если она вам не нужна.
И не нужно, чтоб она лежала ''на всякий случай''.
Могут взять комиссию ''за обслуживание неактивной карты''.
Второе — никогда не снимайте с кредитки наличные, платите только б/налом.
Третье — при закрытии закрывайте СЧЕТ, а не карту.
И четвертое — не пользуйтесь банковскими продуктами, принципы работы которых вы не понимаете.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Идея Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.3 45.8
PLN 10.1 10.6
USD 41 41.4
Все курсы банка

Курс валют в Идея Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.3 45.8
PLN 10.1 10.6
USD 41 41.4
Все курсы банка