Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Идея Банка: Надворная, ул. Мазепи, 24-А

Адрес:
Ивано-Франковская область, Надворная, ул. Мазепи, 24-А
Телефон:
+38 (034) 752-61-30, +38 (050) 433-36-34
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:15 (касса: 08:00-17:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
29 января 2022, 17:23
Вкажіть в додатку відсотки по сплаті
кредитних коштів.
Комментарии (1)
4
25 октября 2018, 22:23
Ніколи не писала ніяких відгуків, але про цей продукт (карт пакет «Card Blanche Transfer») гріх не написати ). Не секрет, що тепер дуже багато наших українців працюють в Польщі. І в нашій родині виникла така необхідність. Потрібно було зароблені кошти терміново передати додому — дізнались про спільний проект Україна-Польща. Скористались даним продуктом і залишились не просто задоволентми, а в повному захваті! Відкриття рахунку в Україні відбулось швидко, професійно, ввічливо. А в Польщі взагалі нема слів!!! просто БАВИЛИ клієнта!!! Обслуговування на укр мові, документи допомогли заповнити, все гарно пояснили. Повірте, коли людина знаходиться вперше не з добра у чужій країні з незнанням мови та й ще у фінансовій установі, то така допомога просто неоціненна! Ми ще потрапили у акцію переказу без процентів по цій програмі. Тому заплатили лише за зняття коштів вдома з картки. Однозначно РЕКОМЕНДУЮ даний продукт!

Враховуючи таку позитивну співпрацю з банком, вирішила скористатись і його кредитними картками — синенько і білою (пишу по простому). Використовую їхні пільгові періоди. По синій спробувала — все як і казали у банку. Білу використовую зараз — ще не погашали.

Користуюсь інтернет-банком. Все непогано. Єдине, що не сподобалось---виписки про рух коштів без залишку і не зрозуміло з виписок де ти розраховувався.
Написать комментарий
Ответ банка
Идея Банк
3 ноября 2018, 12:43
Доброго дня, шановна kapiris555!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Ми раді, що Ви обрали наш банк і наша робота відповідає Вашим очікуванням.
У разі, якщо у Вас з'являться додаткові запитання, Ви можете завжди написати нам на пошту info@ideabank.ua або зателефонувати на гарячу лінію банку за номером — 0 800 50 20 30.
Ми завжди раді допомогти Вам!
З повагою, команда Ідея Банку.

На странице собрана вся информация про отделение Идея Банка по адресу Надворная, ул. Мазепи, 24-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Идея Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Идея Банка  расположенном по адресу Надворная, ул. Мазепи, 24-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.