Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Идея Банка: Долина, ул. Грушевского, 1

Адрес:
Ивано-Франковская область, Долина, ул. Грушевского, 1
Телефон:
+38 (03477) 2-40-21, +38 (050) 433-88-46
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:15 (касса: 08:00-17:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
15 января 2016, 19:32
Я прикро вразилась некомпетентнісьтю і необізнанісьтю (тупісьтю ) працівників Idea bank В м. Долина в Івано -Франківській області.
Польський банк і так його знівечили!!! Через тупісьть працівників рджу оминати його стороною!
Комментарии (1)
1
23 октября 2015, 18:03
Уже як 4 місяці я являюсь клієнтом Ідея Банку до сьогоднішнього дня все було чудово як би не одне «но» яке я дізнався сьогоднішнього дня. Справа в тому що іменно 4 місяці назад я оформлював кредит на 17 тис грн. Консультант в банку який оформлював мій кредит розказав майже все приховавши головний пункт. ВІн мені пояснив що якщо я беру кредит я мушу буду переплатити 3 тис грн за страхівку (в разі летального випадку страхова копманія оплачує мій кредит) і все ніяких процентів переплат. Тобто беру 17 тис готівкою і повне погашення кредиту складає 20300грн. Я перепитував не одноразово яку суму мені потрібно буде заплатити і які проценти? Мені все в культурній формі пояснили що іменно 20300 грн і все більше ніяких переплат. Розуміючи що 3 тис грн переплати це вже не така вже й велика сума я заключив договір особо не перечитувавши довірившись в повному обсязі консультанту банку. Сьогодні плативши платіж поцікавився яка сума лишилась до сплати вони мені назвали суму що на 3 тис грн перевищує того що я мав заплатити і тут починається все цікаве. Виявляється я плачу за страховку і ще плюс проценти що складають більше 50 процентів річних. Я розумію що майже всюди є приховані якісь нюанси які ставлять вищі начальники таких установ, но те що консультант в банку знаючи це не повідомив мене не пояснив нічого про проценти а лиш підсунув договір щоб підписати щоб йому галочка була перед керівництвом що він дійсно працює це безсовісно. Зараз старатимусь все в короткі строки закрити кредит і більше ніколи немати справи з цим банком.
Комментарии (2)

На странице собрана вся информация про отделение Идея Банка по адресу Долина, ул. Грушевского, 1.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Идея Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Идея Банка  расположенном по адресу Долина, ул. Грушевского, 1- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.