Блокування картки
Глобус Банк заблокував карту з коштами, після того, як мені на рахунок було відправлено 10 гривень, кілька раз .(Мені не вистачало, щоб округлити суму обміну). Заблокували всі мої кошти на карті, я хотів купити євро, так як курс на покупку гарний, тим паче кешбек був на продукти високий, планував користуватись банком на постійній основі. Підтримка телеграм не може пояснити конкретно чому рахунок було заблоковано, написали чекати до 30 діб. Тобто банк вважає, що я можу прожити без власних коштів місяць? У місті відділення немає, пропонують їхати в інше місто за 250 км, щоб зʼявитись до відділення банку. Ну це повна маячня, я працюю на офіційній роботі, маю офіційних дохід. І я маю витрачати кошти, щоб поспілкуватись у відділенні?.. В інших банках ситуації можна вирішувати онлайн і без довгих термінів. Прошу Глобус Банк допомогти у вирішенні проблеми, так як у мене всі мої кошти заблоковані у вас на карті. Відповідь на електронну адресу так і не отримав …
не зрозуміло як офіційна робота конфліктує з відвідуванням відділення.
якщо в тебе офіційна робота і офіційна зарплата приходить на картку Глобуса нащо було поповнювати рахунок переказами по 10 гривень?
не зрозуміло як офіційна робота конфліктує з відвідуванням відділення.
Курс валют в Глобус Банке