без оценки
Доброго дня!
Чому я в день закінчення депозитного вкладу не можу його своєчасно переоформити?
В депозитному договорі Дата закінчення строку вкладу — 05.07.2016р. Зайшовши сьогодні через інтернет-доступ отримала шок — кошти взагалі відсутні, а ні на депозитному рахунку, а ні на поточному рахунку.
Передзвонила на гарячу лінію мені сказали, що інформація ще не оновилась, по-ідеї має оновитись 06.07.2016р. аж в робочий час.
Що це за онлайн-доступ по якому інформація оновлюється в кращому випадку аж через день? Чому я не можу переоформити свій депозит в той день, який в договорі зазаначений як день закінчення депозитного вкладу? Чому сьогодні через інтернет-доступ я взагалі не бачу власних коштів ні на депозитномі, ні на поточному рахунках?
Користуюся послугами різних банків, але такого ще не бачила
Форвард Банк (Forward Bank)
Уважаемая, otmu4ka!
Спасибо за обращение. Пожалуйста, на адрес vv-tarasenko@forward-bank.com. вышлите свой номер телефона и ФИО, и мы оперативно разберемся в ситуации.
Полезный комментарий
Forward Bank 6 июля 2016, 12:11
Шановна otmu4ka!!!
грошові кошти по закінченню Вашого депозиту були перераховані на поточний рахунок в той же день (05.07.2016). Таким чином, отримати суму через касу Банку, а також переоформити депозит у відділенні Банку можливо в день закінчення депозиту.
Якщо ж Вас цікавить перерозміщення депозиту в Інтернет-банку, в такому разі, звертаємо Вашу увагу, що інформація в розділі «Рахунки» Інтернет-банку оновлюється протягом доби.
Тобто кошти перераховані в день закінчення депозиту на поточний рахунок, будуть доступні в Інтернет-банку на наступний день, згідно регламенту оновлення даних.
Банк виконує свої зобов’язання перед клієнтами протягом усього часу свої роботи в Україні. Щиро дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали нас в якості фінансового партнеру.

5 июля 2016, 23:12
Опыт общения с различными интернет-банкингами показывает, что Приват24 — самое оперативное отображение информации на клиентских счетах.

по форварду могу сказать одно — надо проверять в 9, 12, 14, 16 или около того — закрытие депозита (отображение в интернет-банкинге) у них обычно занимает минимум пол-дня.
недавно с такой же проблемой столкнулся в Платине — депозит закрыли около часа ночи, в начале рабочего дня депозита уже не было, денег на текущем счету ещё не было, только наличие транзакции о закрытии депозита говорило о том, что депозит когда-то существовал, а не просто исчез безвозвратно.
И хотя опердень в интернет-банкинге у них заканчивается в 16-30, сумма депозита появилась на текущем счету аж после 15-00.
6 июля 2016, 10:03
Крім того, якщо згідно договору %% нараховуються щомісячно, чому тоді по інтернет-банкінгу це нарахування %% не відображається щомісячно?
Зараз я бачу на поточному рахунку лише заг. суму тіла депозиту + нараховані %% за весь період договору. Виписку по рахунку я сформувати і подивитися зарахування невзагалі можу.
Що це у Вас такий відсталий інтернет-банкінг?
6 июля 2016, 11:18
Его стали реже синхронизировать с ОДБ.
Forward Bank
Forward Bank
6 июля 2016, 12:11
Полезный комментарий
Шановна otmu4ka!!!
druje
druje
17 июля 2016, 20:39
Банк виконує свої зобов’язання перед клієнтами протягом усього часу свої роботи в Україні.???
Если задержка в возвращении вклада согласно законодавства вкладчик может обратиться в суд за возмещение ущерба.По договору средства должны быть на текущем счету в день окончания договора.Пукта о процедуре задержки поступления средств в интернет банкинге НЕТ.
18 июля 2016, 14:44
Средства должны быть в день окончания договора, но ведь время не указано…
Клиент хочет их видеть в 9-00 утра а банк их может зачислить в 23-30 или ещё позже.

И всё согласно договора…

Главная / Банки Украины 🏦 / Форвард Банк (Forward Bank) 💰 / Отзывы о Форвард Банке 📝 / Неможливо переоформити депозит в день закінчення, інформація про власний депозит взагалі відсутня