Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Надоіли

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
T82 14 июля 2014, 11:13
Цікаво виходить, щоб зробити реструктуризацію моєї кредитної картки, на яку я ще немаю договору, найбільший термін 5 років, то я маю внести першу суму 1800 грн.(!!!) так мені по телефону повідомив працівник банку. Нічогесенька собі допомога)) я в декреті, навіть такої суми не отримую на дітей від держави. І що далі пропунуєте мені робити БРС? Подавайте мене до суду будемо значить там вирішувати моє фінансове питання, коли в мене дохід одна тисяча дванадцять грн. 5О коп. і в декреті я ще буду 2 роки. Будь ласка, судіться і чи маєте ви право вимагати гроші в жінки, яка у декретній відпусці?!!!
Форвард Банк (Forward Bank)
Ответ банка
14 июля 2014, 12:29
Шановна T82!
Дякуємо Вам за звернення.
З метою зменшення фінансового навантаження Ви можете подати заяву на реструктуризацію заборгованості. Для цього необхідно звернутися до будь-якого відділення Банку (http://www.rsb.ua/about/branch/) з паспортом та ІПН і надати документ, який підтверджує неплатоспроможність.
Для більш детальної консультації просимо звертатися до Контакт-центру Банку: 0800 300 880 (безкоштовно в межах України), 583 (дзвінки безкоштовні з мобільних телефонів, 2 грн, – плата за з'єднання (з ПДВ, без збора до ПФ), 044 390 95 95. Skype – ім'я користувача: rsb_ua.

Комментарии - 2

+
0
T82
T82
14 июля 2014, 13:06
#
Так що це змінить, коли в мене дохід менший, ніж перший внесок, який потрібно внести(!!!) банк не захоче реструктуризацію зробити без першого внеску. Для мене тоді буде краще, щоб БРС подав в суд і нехай суд визначає суму внесків у ваш банк, якщо кредитний договір оформлений правильно(!!!) по ваших відсотках я давно вже все вам повернула. Прийшліть мені кредитної картки договір з моїм підписом (заяву я вам написала), а тоді з адвокатом будемо з вами говорити… В мене є ваші смски і моя заява в міліцію про погрози від вашого банку мені і моїм близьким. І ще ви скинули мої дані моїй мамі на телефон, щоб вона оплатила мій кредит-це вимагання (вона також написала заяву у міліцію). Так що до зустрічі в суді… жадоба вас погубить
+
0
Forward Bank
Forward Bank
15 июля 2014, 9:33
#
Шановна Т82!
Дякуємо за звернення.
Для подачі заяви на реструктуризацію жодних внесків робити не потрібно.
Для перевірки вказаних Вами фактів некоректного звернення від імені Банку просимо доповнити відгук Вашими ПІБ, номером договору/картки, а також номером телефону, на який надходять повідомлення, направивши ці відомості з посиланням на даний відгук на e-mail банку: 0800300880@rsb.uа. Отримана інформація буде передана відповідальному підрозділу Банку для вивчення та відповідного реагування.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться