Подяка банку від вдячної клієнтки

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
solomiiy
Отделение по адресу: Киев, ул. Драгоманова, 44-А
В липні місяці закінчився депозит, який оформляла в березні online через важкі часи в місті (іншого шляху тоді не було). І вже з жахом думала, як буду повертати кошти з лімітом 7 тис. грн на добу з карткового рахунку. Проте все виявилось для мене дуже легко. Напередодні працівниця банку зателефонувала і запропонувала внести зміни до договору, щоб кошти після закінчення строку депозиту прийшли на поточний рахунок, що дасть змогу отримати їх в касі (з урахуванням ліміту 100 тис. на добу). В подальшому все так і відбулось, і я отримала всі свої кошти за пару днів. Було дуже приємно за дуже правильне відношення до клієнтів з боку банку. Сподіваюсь, що все в них буде гаразд, як і в усіх нас. Дуже дякую.
Форвард Банк (Forward Bank)
Шановний клієнте, щиро дякуємо за відгук! Він дуже цінний та надихаючий для нас! Сподіваємося на подальшу співпрацю. Вдалого Вам дня та мирного неба!

Forward Bank
Forward Bank
26 июля 2022, 15:51
Шановний клієнте, щиро дякуємо за відгук! Він дуже цінний та надихаючий для нас!Сподіваємося на подальшу співпрацю. Вдалого Вам дня та мирного неба!