Минфин - Курсы валют Украины

Установить

банк — шахрай/аферист

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Микола Дмитрович 7 июля 2022, 15:01
Отделение по адресу: Черновцы, ул. Энтузиастов, 3
Порушуючи умови договору про надання банківських послуг, банк без офіціного завчасного нформування клієнтів змінює тарифи і умови! З липня п.р. «кинув» усіх клієнтів, встановивши найвищі в Україні курси валют для карткових рахунків/операцій. Крім того, т.зв. «фахівці» установи перешкоджають закриттю рахунків, видумують якісь правила про не можливість закриття дебетового рахунку раніше двох місяців користування послугами банку. І перлина від банкірів — не можливо клієнту закрити рахунок у міні-відділенні, де надається послуга з його відкриття і видачі «пластика», щоб закрити рахунок вимагають від клієнта їхати до найближчого відділенн — у сусідні області/регіони!!! Неодноразово звертався до т.зв. «консультатів call-центру», — там безсилі вирішити/розглянути питання, комкнікації з власниками банку не мають!!! Відсутність елементапної фінасової культури/правил надання банківських послуг, відсутність контролю за роботою і якістю обслкговування у відділеннях, повне ігнорування законних прав/вимог клієтнів — ключові драйвери роботи «форвард банк».
Форвард Банк (Forward Bank)
Ответ банка
12 июля 2022, 16:33
Микола Дмитровичу, повідомляємо, що в день проведення операції по картці за кордоном сума операції конвертується з валюти, в якій проводилася операція в долари США/Євро (по картках Visa — у долари США, по картках MasterCard — в Євро), після чого, сума операції у валюті розрахунків конвертується в українську гривню за комерційним курсом банку для розрахунків МПС. Операції, які клієнт здійснює в іноземній валюті, відображаються на балансі картки за курсом МПС на день проведення операції і списуються з рахунку картки за комерційним курсом банку для розрахунків в МПС, який діє на дату списання такої операції.
Звертаємо увагу, що комерційний курс банку для розрахунків в МПС на день проведення операції та на день списання суми з рахунку картки можуть відрізнятися.
З комерційним курсом банку для розрахунків у МПС можна ознайомитися одним із способів:
· на сайті банку
· у контакт-центрі за тел. 583 (дзвінки безкоштовні з мобільних телефонів, 2 грн — плата за з'єднання (з ПДВ, без урахування збору до ПФ)) або 0-800-800-881 (дзвінки безкоштовні на території України )
· в особистому кабінеті Forward online.
Курс валют міжнародних платіжних систем можна уточнити на офіційних сайтах платіжних систем Visa і MasterCard.
Відповідні умови прописані в п. 3.25 «Умови надання та обслуговування платіжних карток АТ «БАНК ФОРВАРД»».
З умовами закриття рахунку можна ознайомитися там же в п. 12.1.
Згідно з ними, клієнт має право відмовитись від використання картки та розірвати договір. Для цього Клієнту необхідно надати в банк письмову заяву про припинення дії договору по формі, встановленій законодавством України, і одночасно повернути в банк картку.
Заява має бути надана в банк не пізніше ніж за 60 календарних днів до бажаної дати розірвання. Після цього терміну банк повертає клієнтові залишок коштів на рахунку. Датою надання заяви вважається дата прийому заяви банком.
Сподіваємося на розуміння! Приємного вечора та мирного неба!

Комментарии - 2

+
0
Микола Дмитрович
Микола Дмитрович
16 июля 2022, 8:59
#
Ваша відповідь/коментар абсолютно не стосується порушених мною питакь щодо не належної організації роботи відділень банку і дотримання норм ЗУ «Про банки і банківску діяльність». ваша формальна відписка є свідченням не розуміння і не бажання вирішувати системні проблеми банку, визнаючи свої прорахунки, приймати правильну правову позицію клієнтів банку і здійснювати кроки для вирішення питань на корсть громадян України!
+
0
Микола Дмитрович
Микола Дмитрович
8 августа 2022, 9:59
#
… продовження теми… не зважаючи на не компетентність і не кваліфіковаість працівків call-цетнру, я таки подав заяву про припинення дії договору у міні-відділенні банку!!! Не зрозуміла позиція і всілякі перешкоджання клієнту з боку адміністрації банку по розірванню договору вирішуються, оскільки банк не може порушувати законодавство України і видумувати свої безглузді внутрішні правила. Тому, ділюся дсвідом з клієнтами банку, котрі прийняли правильне рішення щодо розірваня договору, — не треба їхати у сусдні регіони, сміливо ідіть у міні-відділення і вимагайте від працівників прийняти письмову заяву про припинення дії договору по формі, встановленій законодавством України, і одночасно поверніть в банк картку.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться