Не виконують свої зобов’язання.
Мала кредит в цьому банку. Сума близько 9300 грн. В грудні минулого року мені запропонували пільгове погашення. Потрібно було заплатити 6000 грн, решта суми анулюється. Я скористалася пропозицією. На протязі грудня і січня я декілька разів зверталась до свого менеджера чи закрився кредит і чи все добре. На що отримала відповідь що кредит закритий, коли я запитала про довідку про погашення мені сказали що у будь який зручний час можете поїхати і забрати у відділення (в інше місто) попередньо повідомивши її. Можливість з’явилась у березні. Подзвонила, домовилась і поїхавши отримала договір про анулювання частини боргу. І ось в травні мені приходить смс про те що я відмовляюсь платити і мій кредит продають колекторам. Подзвонила на гарячу лінію дізналась що кредит не закритий.
Шановна Тетяно Василівна, можливо виникло непорозуміння. Станом на 01.06.2021 по вашому кредитному договору заборгованності немає. Гарного дня!
- Fantomas2020
- 29 июля 2021, 13:38
Не исключен вариант, что невыплаченная часть долга (3300 грн.) действительно продана коллекторам (смс просто так не присылают), поэтому банку Вы ничего не должны. В будущем, возможно, уже коллекторы будут требовать с Вас 3300 грн.+%+штрафы и т. д. Поэтому расслабляться рано. Коллекторы в последние 2 года работают по беспределу, находя «своих» частных нотариусов и частных исполнителей. И без решения суда с исполнительной надписью нотариуса к должнику приходит большой неприятный сюрприз в виде долга, который в несколько раз превышает первоначальный.