Телефонний терор
Ніколи не була клієнтом даного банку. Але почали надходити смс з вимогами віддати кредит, причому не мій, а людини до якої я не маю жодного відношення. Спочатку це були просто смс з банку з різними повідомленнями, віддати, передати і.т.д. Потім почали надходити смс і дзвінки зі звичайного номеру одного з українських операторів, причому вже з відкритими погрозами і хамством. Співробітниця банку, мене не чула, що я не маю жодного відношення до даної людини, також відмовлялася надати будь — які документи, які підтверджують моє відношення до даного кредиту, тільки хамство і погрози. Даний терор прекратився тільки тоді, коли я офіційно запросила підтвердження в банку, яке відношення я маю до всього цього. Я не є клієнтом банку, нічого їм не винна, та і то стільки нервів на все це пішло, страшно уявити, як вони спілкуються зі своїми клієнтами!
Ми приносимо вибачення за незручності та ситуацію, що склалася. Сподіваємося, що Ваше питання повністю вирішено. Якщо ж у Вас залишилися додаткові питання, просимо написати нам в приватні повідомлення. Ми перевіримо ситуацію та найближчим часом надамо зворотній зв’язок.