Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Поганий сервіс. Не коректно працює додаток. Працівники не повідомляють про усі нюанси продукту,що призводить до переплати . Дуже дорогі продукти. Одні з найдорожчих на ринку.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
sergod 17 ноября 2020, 4:23
15.09.2020 оформив продукт.
У рекламі зазначено, що два місяці перших користується їм без відсотків.
Запитав у працівника смт так? Відповіла, що так. Перепитав у оператора :«якщо я в два місяці вкладаюсь, то переплати не буди ніЯкої і я сплачу скільки взяв?». Сказали, що так. Приїхав на у відділення в інше місто. Те ж саме. Читаю договір, а там страховий платіж, про який не повідомляли. Питаю:« а страховка є?» Відповідають :«так». :«а чому не розповіли за страховку заздалегіть?» Відповідають: «я ж вам зараз відповіла що так!» Все ж таки підписав договір, тому що вже плани на фінансування вже склав.
Термін сплати до 16 числа кожного місяця.
В листопаді вирішив закрити кредит. Щоб розуміти як зараховують кошти зробив пробну проплату 1000 грн. В додатку зразу відмітили, що проплата пройшла та зафіксувалась в історії платежів. Це я робив у суботу 14,11,2020 Платіж треба вносити до понеділку. Якщо б у додатку відмітки не було, то поїхав би в Одесу у відділення тим більше все одно по справах їхав туди 16,11.
Проплачую залишок суми. 81 000 грн. Проплати фіксуються. Термін до 16,11,2020 (нагадую).
О третій ранку в ніч з 16,11 на 17,11 перевіряю через онлайн додаток і бачу що кредит погашений повністю, але мені нарахували комісію 3500 грн. Це як?
Ще з нюансів. За тиждень до терміну сплати вже шлють агресивні повідомлення, що невчасно сплачений кредит це підсудне діло. Не нагадують, а вже намагаються залякати клієнта.

Претензії
-не домовляють та замовчують про формальні нюанси, які штучно створені банком для того щоб клієнт переплачував зайві кошти.
-додаток фіксує платежі, але вони не враховуються як сплачені клієнтом банку і тому клієнт «попадає» на додаткові платежі.
Нікому не раджу цей банк. Тілько у крайньому випадку. На ринку є більш лояльні банки з більш недорогими продуктами, прозорою програмою продукту та біль що чесними та професійними працівниками.
Форвард Банк (Forward Bank)
Ответ банка
Forward Bank 17 ноября 2020, 18:50
Вітаємо.
Вся інформація про продукти та послуги Forward Bank розміщена на сайті https://www.forward-bank.com/.

Ваша ситуація з'ясована.
Колеги проінформують Вас в телефонному режимі.

Комментарии - 1

+
0
corsww
corsww
17 ноября 2020, 7:42
#
Все просто. Это обыкновенное мелкое крысятничество банков. Такое же в альфе. Клиенту пишется деньги пришли. Но на счет потом оправдывая свое крысЯтничество они попадают на самом деле позже. Мотивируют это тем что проплата может идти в течении 3 банковских дней. И все. Вроде бы и по закону. Клиенту не докопаться но деньги проценты уже можно скрысить.
Чтобы избежать этого в дальнейшем проводите проплаты ЛЮБОМУ банку за три рабочих банковских дня.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Форвард Банк (Forward Bank) 💰 / Отзывы о Форвард Банке 📝 / Поганий сервіс. Не коректно працює додаток. Працівники не повідомляють про усі нюанси продукту,що призводить до переплати . Дуже дорогі продукти. Одні з найдорожчих на ринку.