Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Шахрайство

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Сергiй Королюк 28 марта 2019, 14:12
З тексту моєї заяви до прокуратури ви все зрозумієте.
Причина мого звернення що акціонерне товариство «Банк Форвард» який знаходиться по адрессі: (01032, м.Київ, вул.Саксаганского 105, код банку 380418), порушують чинне законодавство що по відношенні мене, сладається думка що вони вокористовують шахрайскі схеми щоб своїх клієнтів штучно загнати в боргову яму паралельно розшатувати політичну обстановку в Україні показуючи своїми діями що в цій країні безвладдя.
По суті; станом на 14.12.2018 р., я повернув всі кошти які я позичав в данному банку.Мало того так як представники банку називали мені різні суми для погашення мого кредиту я переплатив більше чим було потрібно станом на 14.12.2018 р., переплата становила 220 гривень,93 коп.
Приблизно 20.12.2018 р., я звернувся офіс банку який знаходиться м.Рівне ., з поданням письмової заяви про закриття картки.Банк мене запевнив що до 20.01.2019 р., моя картка буде закрита, а 20.02.2019 р ., щоб я повторно звернувся до офісу форвард банк м.Рівне щоб написати заяву на повернення мені моїх переплачиних коштів.
Пред тим як їхати повторно до офісу форвард банку я звертався на їх гарячу лінію за номирами (0800300880,0800301003), щоб дізнатись чи закрита картка яка була зареєстрована на моє ім'я.
Станом на 27.03.2019., телефонувавши на гарячу лінію даного банку я дізнався що моя картка незакрита.Доля моїх переплачених коштів невідома, банк умисно неповідомдяє мнене не пісьмово ні погаряій лінії чи нараховують вони на мене будь які кошти,і про можливий термін коли вони закриють картку дану на моє ім'я.
Довожу до вашого відома що по будь яких причинах якщо заява на закриття картки небуде задоволенна,(в разі її пропажі), банком чи принята (даже при повному погашення кредиту), банки починають використовувати різні схеми щоб зробити зі свого клієнта боржниками (неповідомляючи своїх клієнтів вони нараховують іздержкі банку), а коли сума накопичується суттева тоді банк присилає рієлторів ставлячи до відома свого клієнта що він є злосним боржником.
Так як форвард банк умисно мене неінформує ні пісьмово та на мої звернееня по гарячих лініях, чи нараховують вони що до мене будь які кошти, або можливий термін коли буде задоволена моя заява що до за криття картки я вважаю що цей банк використовує якусь шахрайску схему щоб з мене штучно зробити боржником.При наявності форвард банк незадовільнивши мою заяву що до закриття картки робить не можливим щоб мені були поверненні ті кошти які я їм переплатив що є злочином, схема як ошукати свого клвєнта.
Копії останнього повідомлення де зазначено сума власних коштів та бланку де придставник банку зазначив власноруч дати коли я маю звернутися до них щоб написати заяву про повернення власних коштів додаю.
Форвард Банк (Forward Bank)
Ответ банка
Forward Bank 28 марта 2019, 17:55
Сергій, доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук.
Ситуацію з'ясовуємо, найближчим часом Вам надамо зворотній зв'язок.
Приносимо вибачення за незручності.
Минфин
Ответ администратора
28 марта 2019, 16:59
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 28.03.2019).
Користувач надав документи за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами банку.

Комментарии - 3

+
0
romeslav
romeslav
3 апреля 2019, 22:11
#
У моей жены такая же ситуация.Форвард банк мошенники.На карте был лимит 7000 грн, погашала вовремя осталось 1400 два месяца назад, а в этом месяце сумма стала 14000 грн.При звонке в банк.ответов конкретных нет, выписок о карте не дают, на все ссылаются говоря, что им недоступна информация. Непонятно, как из лимита 7000 грн и оплате ежемесячной в сумме 800 грн получилось 14000 грн.Будем писать в полицию и прокуратуру.Люди не связывайтесь с этими мошенниками!!!
+
0
Forward Bank
Forward Bank
5 апреля 2019, 16:06
#
Добрый день.
Напишите, пожалуйста, номер телефона Вашей жены на abutenko@forward-bank.com. Мы передадим информацию коллегам, они выяснят ситуацию и проинформируют Вашу жену в ближайшее время.
Заранее благодарны.
+
0
Сергiй Королюк
Сергiй Королюк
11 апреля 2019, 15:31
#
Причина недовіра влади є не виконання закону.Популізм це красна лампочка яка каже що влада та суспільство вже приїхало… Петро Олексійович як еврей еврея я вас прошу втікайе.Я вам гарантую ім'ям «Сущій „що хто би не прийшов до влади добра не буде.Да на рахунок моєї проблеми банкірів чекає доля магістра тамплієрів…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться