З протягнутою рукою за своїми грошима вже четвертий місяць
А у якому відділенні саме у ЛЬвові?
- 11 января 2015, 0:26
У відділенні №92 на Хотинській.
Забираю по 100, деколи 50 у.о. в день, деколи зовсім нічого.Один раз навіть було 200!
Але перспектива дуже убога. Кожен день після інкасації мусиш тут же швидко добратися до відділення, щоб вистачило хоч того, що видають. Таке враження, що ходжу кожен день в банк, як на роботу. Була в керуючого відділення — але толку ніякого.
Співчуваю Вам, а Ви писали перед закінченням вкладу заяву про не пролонгацію?
- 11 января 2015, 23:08
Заяву я не писала, але перед закінченням депозиту попередила про те, що буду знімати. Мені відповіли, що про пролонгацію не йдеться, але зараз вони дуже погано видають депозити, максимум 100 у.о. І з того часу так і є. Кажуть, що немає підкріплення валюти. Але, мабуть, в них і з гривнею вже якась паніка(. Бо в якийсь момент я казала, що заберу все в гривні, але не побачила я радості в очах банківського працівника…
А сьогодні як?
- 13 января 2015, 1:19
Взагалі ніяк сьогодні. Сказали, що валюти не буде. От так!
О якій годині зазвичай краще приходити за грошима?
- 13 января 2015, 1:22
Але треба ДУЖЕ спішити, бо поки Ви іхатимете, то гроші можуть непомітно закінчитись, бо їх привозять ДУЖЕ мало…
Я читав що до 12 не видаватимуть, може після 12 справи покращаться
- 14 января 2015, 2:05
Точно, покращилися(. 2 години сьогодні вистояла в черзі, а взяла аж 50!!! Доларів. І то було умовою, щоб дати їм здачу 50у.о.
- 17 января 2015, 1:26
Бо таких як я було ціле відділення.
Причому забираю свій депозит ще з вересня! Якщо подобається Вам така перспектива, то співпрацюйте з таким банком. Але я вважаю, що такі банки не мають права на існування!