Жахливий банк!

без оценки
Muster Musterman
Взяв споживчий кредит у Дельта-Банку, думав буду без проблем погашати, але зустрівся з низкою перепон. Спочатку Банк зробив платне погашення кредиту на касі та терміналах, безплатна оплата доступна через Укр.Пошту де через 4 платежі почались проблеми. Одним словом Банк створює негативні умови для безплатної оплати кредиту, за що наривається на спілку споживачів!!!
Дельта Банк
Шановний Петро Чіпко,
АТ «Дельта Банк» пропонує своїм Клиієнтам наступні схеми безкоштовного погашения кредитної заборгованості:
— за допомогою Інтернет-банкінга myDELTA;
— за допомогою переказу через сайт Ат «Дельта Банк», використовуючи функцію «Погасить кредит»;
— за допомогою переказу через Укрпошту.
Дякуємо за звернення!

15 июля 2014, 13:06
Не потрібно мені повторяти 100 раз те про що я і так знаю! Я вам пояснюю ще раз я проживаю по вулиці Миколайчука мені не зручно погашати кредит вище перерахованими способами! Прошу забезпечити мені можливість погашення кредиту через термінал або касу!!! Інакше я буду розцінювати дії банку як шахрайство! Якщо потрібно я звернусь з офіційною скаргою! На відділення Дельта банку!!!
DeltaBank
DeltaBank
15 июля 2014, 13:16
Шановний Петро Чіпко,
повідомляємо, що у Вас є можливість вносити кошти описаними Вами способами. При цьому, у випадку внесення коштів в післяопераційний час, через касу Дельта Банка, плата за обробку готівки не знімається.
Дякуємо за звернення!
15 июля 2014, 13:27
У мене є можливість погашати кредит або між 9.00-16.00 або в любий час через термінал… операційни час не операційни це ваша проблема!!! У мене не перший кредит… я ніколи не мав проблем з оплатою! А у вас просто банк спеціально створює умови щоб клієнт оплачував кредит з додатковими %!!!