Заблокували карти без пояснення причини та утримують кошти, не закривають рахунок.
- Недорого Отзывы
- 23 сентября 2026, 11:09
«Затягування цієї процедури під час воєнного стану щодо військового є неприпустимим.» — всем *** что ты военный. Ты военный не по своей воле, а потому что это твоя обязанность, а так же это твоя работа и ты за это бабки получаешь. После окончания боевых действий об тебя будут ноги вытирать
- Володимир Кравченко
- 24 сентября 2026, 10:54
Я Вам написав в особисті повідомлення
Курс валют в Банке Кредит Днепр
Я є діючим військовослужбовцем і зараз перебуваю на фронті. Рахунками та картками у Банк Кредит Дніпро користувався для забезпечення себе на службі та підтримки своєї родини в тилу.
Раптово надійшло повідомлення про блокування карток з вимогою актуалізації даних. Оскільки я перебуваю на службі і фізично не маю змоги відвідати відділення, документи були підписані електронно та передані банку дистанційно.
Розгляд тривав близько місяця, після чого банк ухвалив рішення про розірвання ділових відносин і надав форму заяви для закриття рахунків та виведення залишку коштів на рахунок іншого українського банку.
Заяву було одразу оформлено, підписано та надіслано. Проте вже майже місяць жодного руху за заявою немає: рахунки не закриті, виплати не здійснені, а в підтримці немає жодної конкретики щодо термінів.
Фактично банк безпідставно заморозив і утримує чесно зароблені гроші військовослужбовця, які вкрай необхідні для забезпечення базових потреб на фронті та щоденного утримання моєї сім'ї.
Згідно зі ст. 1074 та ст. 1075 Цивільного кодексу України, клієнт має право вимагати повернення залишку коштів, а банк зобов’язаний видати залишок або перерахувати його за вказаними реквізитами. Затягування цієї процедури під час воєнного стану щодо військового є неприпустимим.
Вимагаю від Банк Кредит Дніпро:
Негайно перерахувати залишок коштів за реквізитами IBAN, зазначеними в заяві.
Закрити рахунки та надати офіційне підтвердження про розірвання ділових відносин.
У разі подальшої бездіяльності буду змушений звертатися зі скаргою до Національного банку України (НБУ) та уповноважених органів.