Нацбанк оштрафовал Коминбанк на 135 миллионов
Фин. мон работает хреново))))) Так и банк доведет до банкротства))))
- Ольга Лазаревич
- 20 октября 2023, 14:28
Це дуже смішно))) людина яка кидалася на форумчан і розповідала що їм не зараховують відгуки, i це погано, отримала сама незарахований відгук)
Так я и не претендую на звание «клиент банка», что бы быть «засчитаным» . А вот странно то, что те кто говорят, что они клиенты этого банка и держат в этом банке депозиты почему-то тоже не вошли в «засчитанные» отзывы. То есть не подтвердили , что они клиенты банка)))
- Жанна Стеклова
- 20 октября 2023, 22:09
Лишний раз убедилась что вы точно работаете в банке конкуренте, как тут уже неоднократно и писали. Также напомню как вы поливали грязью воина ЗСУ!!!
Выходите из наркоза
- Жанна Стеклова
- 9 ноября 2023, 21:48
А вы еще и хам оказывается) кому интересно почитает отзыв ниже который оставил военнослужащий про военный депозит и что вы там понаписывали
- Гена Самсонов
- 21 октября 2023, 21:24
Якщо ви в темі, то маєте знати що штраф це таке, ну начебто як штраф від ДАІ за аналогією, так отримав, але їдеш далі
- Tamara Fokina
- 21 октября 2023, 21:42
С 1 октября начали трусить весь высокорентабельный бизнес, с 1 ноября будут кошмарить проверками абсолютно всех. Отсюда и штрафы
- arssamoxin
- 22 октября 2023, 13:25
У банку 5 балів за рейтингом платіжної репутації https://minfin.com.ua/banks/rating/ + тепер є захист вкладів законом із компенсацією 100%, не розумію, до чого кіпіш
- Вакуленко Павел
- 10 октября 2024, 14:09
Мерзкий банк без будущего и перспектив.
Курс валют в Коминбанке
EUR | 43 | 43.7 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
USD | 41 | 41.6 |
Для меня Коминбанк всегда был каким то сомнительным банком. И нацбанк подтверждает мои сомнения
Минуло чотири місяці, банк продовжує стабільно працювати, а наш бізнес масштабується.
Так за годину війни мережа банку зросла на 22 відділення (це 87% від кількості, яка була на початку 2022 року). Більше того, загальний обсяг пасивів з 01.01.2022 по 01.01.2024 року справді зріс більш ніж на 3,8 млрд грн.
Загальні активи Комінбанку станом на 1 грудня 2023 року становили 9,1 млрд грн. Ми не лише зберегли вкладників, а й залучили нових.
Мали також численні експертні визнання: за версією Мінфін, увійшли до топ-30 банків за рівнем активів, посіли сьоме місце у топ-19 банків із найнадійнішими депозитами за підсумками «Стандарт-Рейтинг», здобули перемогу в номінації «Найкращий банк з індивідуального підходу до клієнтів», і це лише частина приємних здобутків 2023 року.
Іншими словами – у нас все чудово!
Якщо кожен працюватиме на благо своєї країни, свого бізнесу та сім'ї, нестиме добро й допомагатиме армії у цей важкий час – а не намагатиметься насолити конкурентам, все буде Україна!
Сподіваємося ви нас почули, мирного неба та гарного продовження дня!