Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Восток Банка: Львов, ул. Владимира Великого, 51

Адрес:
Львов, ул. Владимира Великого, 51
Телефон:
0 800 307-010
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (касса: 09:00-17:30), перерыв: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Отделение №43

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5 не засчитана
25 ноября 2021, 19:36
Оформляла карту своєму «тінейджеру»)) Все пройшло досить швидко, працівники терпляче відповідали на всі питання сина, карту отримали в той самий день. Син задоволений, вже освоїв інтернет банкінг, вчиться керувати своїми фінансами))
Написать комментарий
Ответ банка
Восток Банк
BankVostok
25 ноября 2021, 19:38
Дякуємо за зворотний зв'язок та позитивний вдгук! Раді, що змогли виправдати Вашу довіру. Ми безперервно працюємо, щоб усе було на найвищому рівні.
5 не засчитана
22 декабря 2020, 9:54
Нормальний банк з уважними, професійними співробітниками. Потрапила у відділення на Володимира Великого у Львові вже майже під кінець дня, але менеджер з касиром без проблем обслужили. Дякую!
Написать комментарий
5 не засчитана
21 ноября 2020, 12:15
Нещодавно звернулась в банк за кредитом. Поцікавилась які потрібно документи в кол-центрі, проконсультували якісно. В банк прийшла вже з потрібними документами, кредит оформили швидко, розказали всі деталі.
Написать комментарий
Ответ банка
Восток Банк
1 декабря 2020, 16:53
Дякуємо за Ваш відгук! Щодня вдосконалюємося, щоб бути кращими для наших клієнтів!
5 не засчитана
23 сентября 2020, 13:01
Сподобався мобільний додаток банку, все просто і зручно, проблем не виникало, і підтримка є. Хотілось би тільки, щоб добавили можливість скачати квитанції про проплату.
Написать комментарий
3
16 октября 2019, 10:49
Перед поїздкою на відпочинок за кордон задавала питання банку через цей сайт чи потрібно мені відкривати валютну картку для поїздки, відповіді не отримала… поїхала з гривневою, розраховуючи, що кошти будуть автоматично конвертуватись. Не знаю, що пішло не так, але картку заблокували, добре хоч мали трохи готівки з собою, але відпочинок вже було зіпсовано…
Написать комментарий
Ответ банка
Восток Банк
25 октября 2019, 17:49
Шановна пані, нажаль, на момент, коли Ви ставили запитання, ми не мали можливості відповісти, оскільки переукладали договір співпраці з Мінфіном. Приносимо вибачення за несвоєчасну реакцію на Ваш запит.
Хочемо звернути Вашу увагу, що Ви можете отримати оперативну консультацію в Контакт-центрі за телефоном 0 800 30 70 10 (дзвінок безкоштовний на з території України) або онлайн в чат-боті Банку Восток: https://bankvostok.com.ua/private/services/chatbot

Щодо Вашого питання: Ви можете розраховуватися своєю карткою за кордоном, буде відбуватися конвертація валют.
Зверніть увагу, для того щоб убезпечити себе від незапланованого блокування картки Банком з метою Вашої ж безпеки необхідно налаштувати картку для оплат за кордоном. Зробити це можна самостійно в онлайн-банку. Для цього необхідно відкрити розділ «Безпека» — «Мої поїздки» — «Додати поїздку» і вказати дати подорожі та країни свого перебування. Або зателефонувавши до Контакт-центру
5
22 июля 2019, 15:38
Користуюсь послугами банку вже більше двох років і за весь час не було негативних моментів в обслуговуванні. При виникненні якихось проблем звертаюсь в контакт-центр, зазвичай це набагато швидше, ніж при використанні спеціальної форми на сайті. Останнього разу було дещо незрозуміло щодо умов депозиту і чи є можливість його поповнення хоча б в одній пропозиції. Як завжди, звернулася за консультацією в телефонному режимі і через декілька хвилин оператор пояснив деякі тонкощі послуги. Єдине, що хотілося б покращити – це можливість самого оформлення вкладу не виходячи з дому, а так все влаштовує.
Написать комментарий
Ответ банка
Восток Банк
23 июля 2019, 11:29
Доброго дня.
Дякуємо Вам за Ваш ві́дгук!
Ми працюємо над можливістю оформлення вкладів онлайн.
Сподіваємося, що Ви будете продовжувати з задоволенням користуватися послугами банку.
Главная / Банки Украины 🏦 / Восток Банк 💰 / Отделения и банкоматы Восток Банка в Львове 🏦 / Отделение Восток Банк: ул. Владимира Великого, 51, Львов

На странице собрана вся информация про отделение Восток Банка по адресу Львов, ул. Владимира Великого, 51.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Восток Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Восток Банка  расположенном по адресу Львов, ул. Владимира Великого, 51- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.