Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Закриття зарплатного карткового рахунку

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
19olga77 17 февраля 2016, 16:02
Доброго дня! Підкажіть як правильно закрити зарплатний картковий рахунок в Банку Аваль. 12,02,16 я звернулася в банк, від мене заяву на закриття не брали, картку порізали, мені видали розпечатку, щоб через 10 днів я прийшла в банк, де через касу мені видадуть залишок на рахунку (8 грн), сказали, що ніяких довідок про те, що в банку до мене не мають грошових претензій банк не видає. Чи потрібно окремо відключати смс банкінг? Підключена ще картка Фішка.
Райффайзен Банк
Ответ банка
26 февраля 2016, 14:41
Шановна 19olga77!

Правовідносини, що виникають при відкритті, обслуговуванні та закритті рахунків банками України, регламентовано «Інструкцією про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах», затвердженою постановою Правління Національного банку України від 12.11.2003 р № 492 (далі — Інструкція).
Закриття поточного рахунку за бажанням клієнта здійснюється на підставі його заяви про закриття поточного рахунку. Заява про закриття поточного рахунку фізичної особи, підписується власником рахунку або уповноваженою ним особою.
Згідно з п. 20.6 Інструкції, Банк, за наявності коштів на поточному рахунку, який закривається на підставі заяви клієнта, здійснює завершальні операції за рахунком.
З 01.03.2013 р. Банком впроваджено комісію за закриття карткових рахунків фізичних осіб в національній валюті. Комісія (в розмірі залишку по картковому рахунку) утримується у випадку, якщо залишок коштів на рахунку становить менше 10,01 грн. Сума, що на момент закриття рахунку перевищує вказану, видається Клієнтової у повному обсязі.
За наявною інформацією, 12.02.2016 р. Вами до Рокитнянського відділення Банку було подано заяву на закриття карткового рахунку, на підставі якої Банк вживає заходи щодо закриття карткового рахунку, відповідно до вимог чинного законодавства та діючих в Банку процедур.
Отримати інформацію про статус карткового рахунку Ви можете, звернувшись до Інформаційного центру Банку за телефонами: 0 (800) 500 500 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних та мобільних номерів), 38 (044) 490 88 88 (для Київських міських номерів та дзвінків з-за кордону), 521 з мобільного (безкоштовно для абонентів MТC).

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль».

Комментарии - 3

+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
18 февраля 2016, 22:37
#
Должен Вас огорчить: если остаток меньше 10 гривень, его Вам не выдадут (
+
0
19olga77
19olga77
19 февраля 2016, 11:05
#
Мене 8 грн не дуже хвилює, мені треба, щоб правильно закрили рахунок, і не казали через півроку, що за зберігання цих 8 грн в мене борг і рахунок не закрито, тому що є залишок на рахунку
+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
20 февраля 2016, 8:49
#
Тогда через 7-10 дней после визита в отделение позвоните в информационный центр по телефонам 0800500500 или с МТС 521 и задайте оператору все интересующие Вас вопросы. Печально, конечно, что сотрудники Вашего отделения не очень компетентны даже в действующих тарифах — это означает, что могут наломать дров и при закрытии счета, хотя, конечно, для нормального специалиста в этом ничего сложного нет.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Закриття зарплатного карткового рахунку