Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Плохое обслуживание

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Bro79 10 декабря 2015, 17:30
Маю у банку валютний депозитний рахунок. Хочу його поповнити.
09.12 — банк відкрився о 09.00, станом на 10.00 біля кас черга із 25 людей, гроші ніхто не отримує і не кладе, бо збій у роботі системи.
10.12 — банк відкрився о 09.00, черга із 12 людей, у своїх віконечках сидять 3 баришні касири.
09.07 — починає працювати каса №1.
У касі №2 баришня просто щось робить у компьютері.
У касі №3 баришня не може зайти у систему. Їй на допомогу приходить інша баришня і каса відкривається о 09.15.
Каса №2 відкривається о 09.20.
О 09.20 в касі №2 зникає зв«язок із принтером і люди із черги мають перейти у іншу касу, що викликає невдоволення людей із тієї каси і сварки між клієнтами.
У касі №3 баришня раптово повідомляє, що може виконувати не всі види операцій, тому люди, які вже відстояли до неї в черзі, мають переходити до іншої каси, що знов викликає невдоволення і сварки між клієнтами.
На моє зауваження про те, що в них дивно організована робота і я не задоволена тим, що я мала простояти в черзі до трех кас, одна із касирів відповіла мені грубо, щоб не заважала працювати.
Щоб покласти гроші на мій рахунок, я витратила 45 хвилин і була втягнута у сварки із іншими клієнтами, які виникли в наслідок некомпетентної роботи касирів.
Зняти гроші із свого депозитного рахунку і розмістити їх у іншому банку, мене зупиняє тільки розуміння, що щоб іх отримати, при існуючому обмеженні у еквіваленті 15000 грн., мені доведеться кілька днів ходити у це відділення)))
Бо надійність банку — це найголовніша вимога, але й якість обслуговування теж важлива.
Я у цьому відділенні була другий раз. Перший раз відкривала рахунок — 10 хвилин і в черзі до каси стояла 30 хвилин. Люди із черги сьогодні розповідали, що така ситуація у відділенні постійно.
Прошу вас взяти до уваги мої зауваження і організувати у цьому відділенні роботу кас з 09.00 і навчити касирів швидко виправляти технічні трудноші в своїй роботі і ввічливо спілкуватись із клієнтами.
Дякую!
Райффайзен Банк
Ответ банка
17 декабря 2015, 12:36
Шановний Клієнте!

Перш за все, приносимо вибачення за завдані Вам незручності, зумовлені несвоєчасним початком роботи кас Броварського районного відділення Банку.
Змушені зазначити, що у зв'язку із технічними обставинами, на момент звернення клієнтів, можуть мати місце тимчасові труднощі при проведенні касових операцій.
Запевняємо, що Банком докладається максимум зусиль для якісного та оперативного вирішення нагальних питань Клієнтів, і проводиться щоденна робота з метою удосконалення технічного забезпечення Банку.
Додатково зазначимо, що поповнення депозитного рахунку в іноземній валюті можливо здійснити у будь-якому відділенні Банку, звернувшися з паспортом громадянина України або документом, що його замінює.
Також, Ви можете уточнити інформацію щодо можливості та способів безготівкового поповнення вкладного рахунку (залежно від виду вкладу), звернувшись до Інформаційного центру Банку, за номерами телефонів: 0 (800) 500 500 (безкоштовно для всіх стаціонарних та мобільних операторів в Україні), 521 (безкоштовно для абонентів МТС), +38 044 490 88 88 (для м. Києва).

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль».

Комментарии - 1

+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
10 декабря 2015, 21:18
#
Ограничение уже несколько месяцев 20000 грн.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться