Банк прийняв 6000 грн готівкою, але гроші на рахунок не зараховані

29.08.2026 у відділенні Райффайзен Банку за адресою вул. Пирогова, 7−7Б сталася ситуація, яку вважаю дуже серйозною.
Спочатку в цьому ж відділенні я зняла 20 000 грн готівкою з іноземної банківської картки. Операція зафіксована в банківському застосунку, тому є можливість встановити точний час та місце.
Після цього я внесла 6000 грн готівкою для зарахування на картку Райффайзен. Готівка була прийнята, однак, коли я повернулася додому, виявила, що 6000 грн на рахунок не зараховані.
Я негайно звернулася до Райффайзен Банку. Того самого дня банк надіслав мені SMS із підтвердженням, що заяву на спірну транзакцію зареєстровано.
У чаті банку мені повідомили, що повернення може зайняти від 1 до 14 робочих днів, якщо дані підтвердяться.
Я також письмово звернулася до банку з вимогою негайно зберегти відеозаписи з камер за час здійснення операцій та не допустити їх видалення або перезапису до завершення перевірки. Також прошу банк перевірити технічні журнали операції, провести звірку фактично прийнятої готівки та встановити, що саме сталося з моїми 6000 грн.
На момент написання цього відгуку 6000 грн мені не повернуті і на рахунок не зараховані.
Я не роблю передчасних висновків про причину зникнення коштів. Я хочу отримати від Райффайзен Банку конкретну відповідь: де знаходяться 6000 грн, які були прийняті під час операції, і коли вони будуть мені повернуті?
Цей відгук залишаю також для публічної фіксації ситуації. Після завершення перевірки обов’язково доповню його інформацією про те, чи повернув Райффайзен мої 6000 грн і скільки часу це зайняло.
Якщо представник Райффайзен Банку читає цей відгук — прошу терміново перевірити моє офіційно зареєстроване звернення та забезпечити збереження всіх матеріалів, необхідних для встановлення обставин операції.
Райффайзен Банк
Перш за все хочемо сказати, що нам дуже прикро, що Вам довелося зіткнутися з такою ситуацією. Ми повністю розуміємо Ваше занепокоєння, адже коли розраховуєш на кошти, вносиш їх на рахунок, а зарахування не відбувається, це викликає значний дискомфорт. Особливо зараз, коли доступ до власних коштів часто має важливе та термінове значення.
Хочемо запевнити, що для Райфу це питання також має пріоритетне значення. Ми прагнемо забезпечувати високий рівень обслуговування, тому кожен випадок, пов'язаний із можливими технічними труднощами чи некоректною роботою обладнання, ретельно аналізується.
За Вашим зверненням уже зареєстровано заявку на перевірку операції. Наразі фахівці опрацьовують всі обставини ситуації, а необхідні дані та матеріали, які можуть знадобитися в межах розгляду, зберігаються відповідно до внутрішніх процедур Банку. За результатами проведеної перевірки Ви обов'язково отримаєте відповідь в передбачені терміни.
Також за Вашим відгуком створено запит до менеджера з клієнтського сервісу. Він зв'яжеться з Вами, надасть додаткові роз'яснення щодо перебігу розгляду звернення та відповість на всі Ваші запитання.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Банк прийняв 6000 грн готівкою, але гроші на рахунок не зараховані