Блокування за пару тисяч гривень
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 10 августа 2026, 17:20
- Полезный комментарий
Дякуємо Вам за можливість детально розглянути цю ситуацію. Наразі отримали підтвердження від менеджера, що з Вами було проведено комунікацію та надано вичерпні пояснення.
Якщо надалі виникнуть будь-які питання, звертайтеся до нас у зручний для Вас спосіб. Завжди раді бути корисними.
- Оксана Якименко
- 10 августа 2026, 17:45
Дякую за відповідь, але, на жаль, вона не містить конкретного роз’яснення щодо моєї ситуації.
Посилання лише на загальні вимоги законодавства не дає мені можливості зрозуміти причину обмежень та уникнути подібної ситуації надалі.
Все
Та какая ситуация иди налоги заплати, а обьяснять тебе никто не будет потому что это называется уход от налогового законодательства, мда, а я думал у нас люди «умные» ну ладно это касается не всех.
И ах да это гениальное решение на 0 карту закидывать переводы от разных лиц и потом просто деньги снимать даже не пользоваться самой картой там платит налоги комуналку или в магазинах рассчитываться ведь это вообще ничего подозрительного что на карту закидывают бабки а потом просто снимают.
Курс валют в Райффайзен Банке
| PLN | 11.3 | 12.35 |
Сьогодні я вирішила відновити її так як в нас з’явився банкомат (насправді це зручно).
Але не тут то було оператор з чату сказав, що вам передзвонять, таки да передзвонили і сказали що треба підтвердити продажу яка була в 2024році, але це ж абсурд як можна її підтвердити (везти сусідів в банк щоб вони сказали що купили яйця і скинули на карту кошти).
В такий тяжкий час це якесь безглуздя за 20−30тис блокувати картки та нести таку нісенитнецю. Виходить блок за 10тис на місяць. В других банках це пояснюють і не блокують за такі мізерні суми.
Будь-де обережні та уважні якщо хочете відкрити рахунок в цьому «хорошому банку»
Відповідно до вимог законодавства банк зобов'язаний здійснювати перевірку окремих фінансових операцій та, за необхідності, запитувати документи, що підтверджують походження коштів. Така перевірка може проводитися, зокрема, у випадках, коли обсяг надходжень на рахунок суттєво відрізняється від інформації про доходи, зазначеної під час відкриття рахунку або останнього оновлення Ваших даних.
Розуміємо, що подібні запити можуть спричиняти певні незручності. Водночас це є стандартною процедурою, спрямованою на забезпечення безпеки фінансових операцій та дотримання вимог чинного законодавства.
Щоб детально розібратися саме у Вашій ситуації, ми вже передали звернення відповідальному менеджеру. Він ознайомиться з усіма обставинами та зв'яжеться з Вами для надання додаткових роз'яснень. Будь ласка, очікуйте на дзвінок.