Райффайзен Банк не виплачує реферальний бонус, попри виконання умов
Курс валют в Райффайзен Банке
| PLN | 11.3 | 12.3 |
Я запросила свою сестру стати клієнтом банку за своїм реферальним посиланням. Відповідно до умов акції, які чітко прописані в додатку:
За сам факт реєстрації друга обидва учасники отримують по 100 грн кешбеку.
За умови, що друг здійснить оплату карткою на суму від 100 грн, нараховується ще по 300 грн бонусу до 26.06.2026.
Перший етап пройшов успішно: банк успішно зафіксував реферальний перехід і виплатив нам обом по 100 грн. Це є прямим технічним підтвердженням того, що реєстрація відбулася саме в межах реферальної програми.
Сестра виконала другу умову — здійснила покупку карткою на суму понад 100 грн. Проте бонусні 300 грн, які мали прийти до 26 червня, нам так і не нарахували.
У відповідь на звернення підтримка банку видала абсолютно абсурдну відписку, цитую: «…не знайшли підтвердження того, що реєстрація була завершена саме в межах реферального сценарію. Рішення щодо нарахування бонусів приймається виключно на підставі технічних даних…».
Виникає логічне запитання до банку: якщо реєстрація «не була в межах реферального сценарію», то на якій підставі ваша система автоматично нарахувала нам перші 100 грн кешбеку?
Ваша відповідь повністю суперечить фактам. Система зафіксувала реферал, першу частину виплатила, а на другій частині (300 грн) просто «включила задню» і відмовляється виконувати власні правила акції, прикриваючись вигаданими технічними збоями реєстрації.
Вимагаю від Райффайзен Банку провести повторну, адекватну перевірку транзакцій моєї сестри, а не факту її реєстрації (який ви вже підтвердили першою виплатою), та донарахувати заслужені 300 грн мені та моїй сестрі. Докази виконання умов та скріншоти можемо надати.
Нам дуже прикро, що Вас довелося пережити такий досвід та що ситуація з нарахуванням акційних бонусів за реферальну програму викликала стільки негативних емоцій. Розуміємо Ваше обурення, адже очікування щодо винагороди формуються на підставі виконаних умов програми, тому будь-які розбіжності потребують уважного додаткового розгляду.
Для нас важливо, щоб кожна ситуація була перевірена максимально ретельно та об’єктивно. Ми цінуємо довіру наших клієнтів і докладаємо всіх зусиль, щоб усі звернення були опрацьовані коректно.
Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
З повагою та турботою,
@RaifHelp