Бозна що

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Олександр Блажко
Я, як клієнт Raiffeisen Bank, звертаюсь повторно у зв’язку з незадовільною відповіддю на попереднє звернення щодо нарахування відсотків по кредитній картці.
У наданій мені відповіді зазначено, що мій продукт — «Кредитна картка „Два кешбеки“». Водночас я користуюсь карткою, яку ідентифікую як «100 днів 2.0». У зв’язку з цим вважаю, що моє звернення могло бути розглянуте без належної перевірки або із застосуванням некоректного тарифного плану.
Прошу:
Надати чітке підтвердження (з посиланням на договір) щодо фактичного тарифного плану, який застосовується до моєї картки.
Надати копію договору (заяви-акцепту) та тарифів, що діють для мого рахунку.
Окремо звертаю увагу на наступне.
У мобільному додатку MyRaif на початок березня 2026 року була відображена інформація про крайній термін внесення платежу — 20.04.2026. Жодних додаткових пояснень щодо необхідності повного погашення всієї заборгованості для збереження пільгового періоду відображено не було.
Також я не отримував жодних нагадувань (push/SMS) щодо:
наближення завершення пільгового періоду;
необхідності повного погашення заборгованості;
можливого нарахування відсотків.
Вважаю, що:
інформація, відображена в додатку, є недостатньою для належного розуміння умов пільгового періоду;
відсутність додаткових повідомлень могла призвести до хибного трактування умов користування кредитом;
це свідчить про неналежне інформування клієнта.
Крім того, на момент нарахування відсотків 25.04.2026 я не мав прострочення мінімального платежу, діючи відповідно до відображеної у додатку дати.
У зв’язку з викладеним прошу:
Надати детальний розрахунок нарахованих відсотків (із зазначенням періоду та ставки).
Пояснити, яким чином у додатку було відображено вимогу повного погашення заборгованості.
Надати офіційне пояснення розбіжності між відображеною інформацією та фактичними умовами.
Повторно розглянути можливість скасування нарахованих відсотків як виняток, з урахуванням факту недостатнього інформування.
Райффайзен Банк
Добрий день!
На жаль, в публічній зоні ми не можемо надавати інформацію, що стосується рахунків та інших особистих даних. Відповіді на всі питання будуть надані в чаті застосунку «MyRaif». Просимо очікувати на зворотний зв’зок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp