Надали довідку не за запитом, зняли гроші та не відповідають в чаті.

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Kateryna07
Добрий день. Потрібна була довідка, в чаті надали приклад, я погодилась, оператор створив запис, гроші зняли, але довідку надіслали взагалі не по прикладу! І коли я почала задавати питання, мені написали відповідь буде протягом 24 годин. Ви серьезно??? Що за ставлення до постійних клієнтів, оператори взагалі не мають цікавості допомогти клієнту. І ще вдобавок, чомусь у цій «довідці» в мене відображаються картки, які я давно закрила, а вони ніби то активні.
Райффайзен Банк
Добрий день. Дякуємо за очікування відповіді!

Нам прикро, що зіткнулися з такими незручностями та що Ваш досвід взаємодії із сервісом не відповідав очікуванням.
Хочемо звернути увагу, що під час замовлення виписок або довідок узгоджується інформаціяї, яка має бути зазначена в документі. Водночас ми розуміємо, що у Вашій ситуації залишилися питання, які потребують додаткового розгляду.
Наразі звернення перебуває в роботі менеджера з клієнтського сервісу, який проаналізує всі деталі, щоб надати повну та коректну відповідь. Інформацію буде надано в чаті застосунку.
Просимо очікувати на зворотній зв'язок.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 15 апреля 2026, 11:39
Вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що було проведено комунікацію та питання вирішено.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
15 апреля 2026, 11:39
Полезный комментарий

З повагою та турботою,

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Надали довідку не за запитом, зняли гроші та не відповідають в чаті.