Непрофесійна поведінка консультанта

Artemenko26 12 февраля 2026, 8:17
11 лютого 2026р. Звернулась по допомогу у відділення банку за адресою вул.Лобановського 9/1
До фахівця Литвин Наталії. Ні розʼясненьʼ ні консультації, ні допомоги не отримала, тільки ввічливе хамство. Ми в банку вже більше 20 років і з таким відношенням стикнулись вперше. І питання залишилось не вирішеним. На зауваження, що можемо змінити банк, отримали байдуже «робіть, що хочете». Це недопустима поведінка в роботі з клієнтом.
Райффайзен Банк
12 февраля 2026, 8:59
Добрий день! Дякуємо за очікування. Нам прикро, що звернення до відділення залишило у Вас такі враження. Особливо прикро це читати, зважаючи на те, що Ви вже понад 20 років є клієнтом Банку. Ми цінуємо довіру, яку Ви нам надаєте протягом стількох років, і нам важливо її зберігати.

Описана Вами ситуація та тон спілкування є неприпустимими й не відповідають стандартам обслуговування, яких ми дотримуємося.

Хочемо детально розібратися в ситуації. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Чекаємо.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 12 февраля 2026, 9:46
Ваше звернення передано до менеджера з питань клієнтського сервісу, просимо очікувати на дзвінок.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex