Оформлення двох кредитів у Райффайзен Банку

Отделение по адресу: Винница, ул. Замостянская, 35
Я є клієнтом АТ «Райффайзен Банк» та маю в ньому платіжну картку. Раніше я ніколи не оформлював кредити.
Попри це, на моє імʼя було оформлено два кредити по 50 000 грн кожен без моєї згоди, що є наслідком шахрайських дій третіх осіб. Я не подавав жодних заявок, не укладав кредитних договорів, не підтверджував згоду та не отримував коштів.
За цим фактом:
відкрито кримінальне провадження;
подано офіційну скаргу до Національного банку України;
неодноразово звертався безпосередньо до банку.
Вважаю неприпустимим, що банк допустив оформлення двох кредитів без належної ідентифікації клієнта, фактично створивши умови для кредитного шахрайства.
Очікую від банку:
публічного пояснення, як і на якій підставі було оформлено два кредити;
негайного припинення нарахування відсотків, штрафів та пені;
невнесення негативної інформації до кредитної історії;
повного врегулювання ситуації після завершення розслідування.
Такі дії банку створюють серйозні ризики для всіх клієнтів та підривають довіру до фінансової установи.
Райффайзен Банк
11 января 2026, 9:03
Дуже прикро, що Ви зіштовхнулись з шахрайськими діями та дана ситуація похитнула довіру до нас. Райф завжди дбає про безпеку коштів та нагадує про важливість дотримання основних правил захисту даних.
Якщо шахраї отримають дані картки, вони можуть використати їх для платежів або оформлення кредитів. Щоб уникнути ризиків, ніколи не передавайте третім особам номер картки, термін дії, CVV-код та коди підтвердження.
Наша команда постійно контролює ситуацію та робить усе можливе, щоб запобігти шахрайським діям і гарантує найвищий рівень безпеки та довіри до наших послуг.
Хочемо детально розібратися у Вашій ситуації та надати підтримку, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення ідентифікаційний код і контактний номер телефону.
З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 11 января 2026, 10:23
Передали Ваше питання до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль. Просимо очікувати на зворотній зв’язок.
З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
11 января 2026, 10:23
Полезный комментарий
З повагою та турботою,

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Оформлення двох кредитів у Райффайзен Банку