Незрозумілі тарифи по разунку ЄПідтримка
То як насправді?
Насправді так як написано в чаті єпідтримки. Дивно що ви не розумієте різніці між комісією за переказ та самою можливістю зробити переказ.
Я на хочу робити переказ зі своє картки на свою картку.
Коли я відкривав картку (для ОВДП) був впевнений, що платежі на IBAN можливі і безкоштовні.
Хто ж вам винний що ви не розібрались з цим?
В чому проблема перекинути гроші з єПідтримки на іншу свою карту в Райфі і зробити переказ банківський переказ з неї? Це займе часу меншу ніж написанні цього коментаря.
Я на хочу робити переказ зі своє картки на свою картку.
Хто ж вам винний що ви не розібрались з цим?
- peters0207
- 25 июня 2025, 18:56
В тарифах написано можна, в реально ні.
Проблема в тому, що Банк має привести офіційні тарифи до норми.
Крім того, такий переказ скоріше за все зменшить доступний ліміт по меморандуму.
А якщо це повернення ОВДП?
Переказувати значні суми з картки на картку?
Ну і так, деяким трьохлітровим це не зрозуміти.
Курс валют в Райффайзен Банке
В чаті написали: 'з рахунку ЄПідтримка, неможливо переказувати кошти, даний рахунок призначений для оплат товарів в магазинах які підтримують оплату з даного рахунку'
То як насправді?
Я не хочу робити переказ зі своє картки на свою картку.
Віртуальна картка єПідтримка дозволяє виконувати різноманітні видаткові операції, такі як:
— розрахунки в інтернеті, через ПОС-термінали, а також за допомогою Apple і Google Pay;
— перекази з картки на картку;
— відправлення коштів на підтримку нашої армії через розділ «ПЛАТЕЖІ» / «На потреби Збройних сил України»;
— зняття готівки в банкоматах тощо.
Звертаємо Вашу увагу, що самостійне поповнення цього рахунку не передбачено.
З повагою та турботою,
@RaifHelp