Як тільки АТ «Райффайзен Банк» бачить у вас на рахунках більш-менш великі кошти

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Дмитро Віталійович Подвезько 20 марта 2025, 0:10
Прохальна частина поданого мною вчора позову все скаже:

3. Визнати порушенням Відповідачем Акціонерним товариством «Райффайзен Банк» прав Позивача безпідставне позбавлення його можливості розпоряджатися своїми коштами.
4. Стягнути з Акціонерного Товариства «Райффайзен Банк» (код юридичної особи: 14305909) на користь Позивача 1 026 709 (один мільйон двадцять шість тисяч сімсот дев’ять) грн. 44 коп. та 1 198 (одну тисячу сто дев’яносто вісім) доларів і 83 центи США;
Райффайзен Банк
20 марта 2025, 8:58

Перш за все, перепрошуємо за очікування відповіді. Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується.
Ми розуміємо, що дане блокування для Вас було неочікуваним, але зазначимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію, просимо написати в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код, або фінансовий номер).

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Три літри
Три літри
20 марта 2025, 7:17
Пхах, раджу пану перед поданням позову хоч раз в житті прочитати закон про фінмониторинг
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
20 марта 2025, 8:50
Куплю мешок попкорма дорого
20 марта 2025, 9:48
«Стягнути з Акціонерного Товариства „Райффайзен Банк“ (код юридичної особи: 14305909) на користь Позивача 1 026 709 (один мільйон двадцять шість тисяч сімсот дев’ять) грн. 44 коп. та 1 198 (одну тисячу сто дев’яносто вісім) доларів і 83 центи США;»

Одне питання, це ти такі кошти на рахунку тримав і хочеш повернути суто своє чи це включно з судовими витратами, послугами юриста/адвоката та «моральною шкодою» + ти якусь пеню сюди намалював? Уточни будь-ласка, цікаво)

Бо якщо перше, ннуууу, тримати такий капітал на рахунку українського банку, кхм, не надто розумно виглядає)
26 марта 2025, 8:46
Від райфпутлєр банка іншого і не очікуєш

Курс валют в Райффайзен Банке

EUR 49 49.79
USD 42 42.36

Курс валют в Райффайзен Банке

EUR 49 49.79
USD 42 42.36
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Як тільки АТ «Райффайзен Банк» бачить у вас на рахунках більш-менш великі кошти