Заблокували не попередив.

Проблема решена
Victoria211 19 февраля 2025, 14:25
В мене двое діток я зараз їм їсти даже не можу купити.Вітрпавив всі документи які просили якщо зарание мене бы попередили би я бы відправив.
Райффайзен Банк
19 февраля 2025, 14:30
Добрий день!

Розуміємо, що блокування рахунків може бути неочікуваним та вплинуло на Ваші плани. Хочемо пояснити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується.

Ми завжди готові вирішити питання в індивідуальному порядку та на користь клієнта. Просимо надати в особисті Ваші дані (ідентифікаційний код, або фінансовий номер) для аналізу ситуації.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 27 февраля 2025, 11:43
Добрий день!
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

З повагою та турботою,

Qwerty1999
Qwerty1999
19 февраля 2025, 16:22
Victoria211

а вы девочка или мальчик, а то ваш
текст как-то по д****у написан…
Валерка Котовский
Валерка Котовский
20 февраля 2025, 8:57
За раннее они не отправляют это ж *** им главное чужие деньги забрать и покрутить нарушая закон ПВК\ФТ) К примеру в Чехии если у банка вопросы они ограничивают лишь отключают быстрые переводы между счетами то есть перевод может идти от часа до суток и присылают письмо на почту что в теч мес вам нужно собрать отчёты потому что вы нарушили такие то лимиты, а мы следим за отмыванием и бла бла бла)
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex