Аваль вкотре пробиває дно!
- Netimenimoego
- 29 декабря 2024, 16:19
Що ви думаєте, в особистих банк пообіцяв що протягом 3-х зв’яжуться і пояснять чому не повідомили заздалегідь про блокування. Ну, більше 3-х годин пройшло, смішно казати щойно подзвонили, і через секунду поклали трубку. Ну просто слів немає. Аваль, що по сервісу?
- natashaGra
- 31 декабря 2024, 15:18
Сервис вышел из чата и из банка очень давно. Если банк начнет морозится обращайтесь к юристу и пишите в нбу
І ще 2 рази приходили кошти на лікування батьку від його сестри, так як в нього немає карти. Це буквально 10−20 тис.грн. космічні суми!
Комунікація з банком не просто 0 рівень, а далеко нижче плінтусу. Велике бажання просто закрити картки і більше не мати з ними справи. Тим паче, що в них теж рильце в пушку, і росії продовжували працювати.
Нам шкода, що у Вас склалось таке враження від співпраці з банком.
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших Клієнтів.
Крім цього, хочемо зазначити, що Райффайзен Банк в Україні є окремою юридичною особою, що діє у відповідності до українського законодавства та дотримується всіх встановлених вимог воєнного стану. Банк припинив відносини з тими клієнтами та грошима, що мають російське і білоруське походження. Ми підтримуємо санкції проти країни-агресора.
Завжди готові піти на зустріч, допомогти з розв’язанням незакритих ситуацій, адже у нашому Банку працюють компетентні фахівці та професіонали свого діла.
Будемо вдячні, якщо напишете нам у приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону або ідентифікаційний код, для аналізу.
З повагою та турботою,
@RaifHelp