Минфин - Курсы валют Украины

Погана робота з клієнтами від Райффайзен Банк

Mykhaylo2024 21 декабря 2024, 16:37
В Райффайзен Банк не вміють працювати з клієнтами. Через близькість їх відділення до дому, вирішив частину коштів з продажу ОВДП перевести в готівку. І тут почалося, надайте документи звідки взяли кошти. Надав. Надайте ще інші документи. Знов надав. Далі пишуть надайте ті самі, які я вже надав попередні рази. Пишу, я вже їх надав, в ланцюжку листування вище все є. Знов пишуть, надайте ті самі документи. Я пишу я вже їх надав, з нити щось не так? Пишуть, надайте документи, а то закриємо рахунки. Я ж не папуга повторювати по кілька разів, що вже надав всі наявні документи. В результаті заблокували рахунок. Дивні люди там працюють, тому на має бажання з ними мати справ. В двох інших банках, — Приват та Ощад, таких проблем не було, тому продовжую далі з ними нормально співпрацювати.
Райффайзен Банк
21 декабря 2024, 16:41
Добрий день!
Щиро шкодуємо, що ця ситуація вплинула на Ваше враження про наш банк.
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ. Саме тому, ми ретельно перевіряємо кожну операцію і робимо все можливе для збереження та захисту коштів наших клієнтів.
Сподіваємося на Ваше розуміння, щодо важливості періодичних перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання необхідних документів.
Ваш зворотній зв'язок дуже важливий для нас, ми не залишимо його без уваги. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення фінансовий номер телефону або ідентифікаційний код, щоб ми могли детальніше розібратися у вашій ситуації.
З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 21 декабря 2024, 16:59
Ваше звернення успішно передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами.
Просимо очікувати на зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
21 декабря 2024, 16:59
Полезный комментарий
Просимо очікувати на зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Погана робота з клієнтами від Райффайзен Банк